M

BÄSTA barnlåtarna??! HJÄLP!!

av | jul 11, 2016 | Resor | 5 Kommentarer

babblarna

Inom kort lyfter planet söderut. A är nu åtta månader och kräver lite mer stimulans än senaste gången vi flög långt (i februari, till Seychellerna).

Så frågan är: har ni smarta, kloka och uppfinningsrika människor därute tips på bra låtar som en åttamånaders kan tänkas gilla? Har en iPad som jag tänkte fylla med en massa videoklipp och låtar men inser att jag har noll koll på vad kids i den här åldern gillar. Har ju liksom ingen erfarenhet av andra bebisar än just min… Babblarna (bilden ovan) till exempel, är det något som funkar hos er?

Snälla, alla tips tas tacksamt emot!!

Taggar

5 Kommentarer

  • Petra Månström

   Jaaa! Kollar genast in!

   Svara
 1. Gunilla

  Min son älskade Stadens hjältar. Minns inte vilken ålder han började kolla, förmodligen var han lite äldre. Han gillade babblarna och små youtubeklipp med Emil i Lönneberga mfl. Musik finns ju hur mkt som helst, imse vimse spindel, klappa händerna när du är riktigt glad (just den kanske inte optimal på ett flygplan…) mm

  Svara
 2. Marina

  Testa med Pingu.

  Svara
 3. Frida

  Jag vet en ettårig kille som fullkomligt älskar babblarna. Efter att ha lyssnat på låten räcker det numera med boken och någon som nynnar låten så är han hur nöjd och glad som helst, så det kan vara värt att testa om babblarna går hem även hos Adrian. Happy holidays 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen