M

Två mil kärlek!!!

av | jul 10, 2016 | Blogginlägg | 10 Kommentarer

brunnsviken2 brunnsviken1
Idag har min fina vän Mia guidat mig till delar av Stockholm som jag förbluffande nog aldrig har sett. För jag har faktiskt aldrig sprungit runt Brunnsviken, trots att det är ett superpoppis tillhåll för löpare här i stan! Men idag blev det av, två mil ren kärlek – en härlig löptur där vi hann snacka om allt mellan himmel och jord. Helt underbart!!
Vad har du hittat på idag?

Taggar

10 Kommentarer

 1. Annika

  Jag har inte rundat Brunnsviken nånsin ännu. Hittar inte dit, haha *skäms*.
  Springer mycket i Hagaparken med omnejd.
  Vad har jag presterst idag? Nästan fem timmar i solstolen. Trött som tusan gav jag mig ut. Låg energi och allt var tungt från steg ett. Blev 7 långsamma km. Sen 100 burpees (tack för utmaningen Jessica Wahlgren!) uppdelat i omgångar.

  Svara
  • Petra Månström

   Grymt jobbat!! Och jag hittar knappt heller till Brunnsviken (innan igår) så du är inte ensam 😀

   Svara
   • Kjell.nilsson

    Bor på Sveavägen så hittat till del av Brunnsviken badat med barnen mm
    Bestämde mig för att variera mera så
    Högervarv mest asfalt rakt ut från stan
    Förbi Naturhistoriska sedan via Bergshamra ut förbi Ulriksdal vackert !
    Tror jag sprang till Sollentuna
    City Ulriksdals värdshus cirka 18 km om jag minns rätt.Det längsta 26 km för mig
    OBS det går utmärkt att ev vända hem med t-bana eller buss dock inget för mig.

    Svara
    • Annika

     Men Kjell, vi är ju nästan grannar då! 🙂
     När jag sprang 3 mil en gång var det ute i förorten. Hann med Spånga, Vällingby, Hässelby och en bit av Bromma. Det är fasen långt.

     Svara
 2. Staffan

  Min standardlunchrunda men så ligger ju kontoret också med sjöutsikt över viken 🙂 En riktigt fin runda med lite variationsmöjligheter på båda sidor om vattnet! Nästa vik att ta dig runt blir väl Edsviken längre norrut men det blir lite längre, det är ca en halvmara runt viken och inte alltid superlätt att hitta 🙂 Från Ullriksdal och norrut en halvmil är det dock bara att följa vattnet!

  Svara
 3. Marita

  Började dagen med ett styrkepass med min PT, sedan blev det en spontanutflykt till Kristianstad och Regionmuseet där – rekommenderas! Löpningen får vänta till imorgon, benen fick nog av PT-passet… 🙂

  Svara
 4. Lillian

  Underbart när det blir så bra!
  Började dagen med ett rejält styrkepass och fortsatte med en långpromenad med vovvarna. Matte nöjd, vovvarna nöjda och fullständigt utslagna. Sommarlycka när den är som bäst! 🙂

  Svara
  • Petra Månström

   Underbart!!!

   Svara
 5. Annika

  Kjell vi är ju nästan grannar!
  Sprang 3 mil en gång i förorten. Fick ränna runt i Spånga, Vällingby, Hässelby och in i Bromma för att få till det. 3 mil är fasen långt.

  Svara
  • kjell.Nilsson

   Kul….även jag måste erkänna hamnat off ibland snurrade runt lite i ett villaområde
   innan jag hittade hem via Ulriksdal..

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen