M

Bara några dagar kvar!!!

av | jul 9, 2016 | Resor | 0 Kommentarer

tamassa1
tamassa2
tamassa3
tamassa4
SEMESTER!!!
Vilket magiskt ord. Semester är ett förtrollat ord för oss egenföretagare. Semester för mig är inte att stänga av mobilen och logga ut helt i några veckor, men däremot är det ett par veckor då jag inte har några möten inbokade. Då jag inte behöver skicka offerter, ringa uppföljningssamtal och förbereda pitchar. Då jag inte behöver skriva ut fakturor, bokföra verifikationer och ringa revisorn.
Jag kan bara luta mig tillbaka i solstolen ibland, umgås med familjen, springa lite (halvmara nästa söndag!!!) och förstås dela ett och annat ögonblick i sociala medier. Om några dagar lyfter planet mot Mauritius och jag lyckades hitta lite bilder från vårt första stopp, Tamassa Resort, som ni ser ovan.
Visst verkar det underbart? Längtar!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen