M

Äntligen fotomodeller jag går igång på!

av | sep 8, 2015 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

dressmann

Dressmanns reklampelare för nya underklädeskollektionen lyste upp i tunnelbanan och ingav visst hopp för branschen. Foto: Petra Månström.


Heja Dressmann! Det kändes väldigt uppfriskande att se ovanstående reklamkampanj i tunnelbanan tidigare idag. Inget fel på unga tvättbrädemagade män, men jag kan känna viss matthet när man bara ser sådana personer när det ska modellas herrunderkläder. Det blir liksom enklare att se hur plagget verkligen sitter när man får se det på olika kroppstyper och åldersgrupper. Nu väntar jag bara på att samma trend ska nå damsidan, så att det inte bara är typ Dove som förknippas med modeller som har olika kroppsformer.
Björn Borg, Calvin Klein, H&M, Lindex, Kappahl, Gina Tricot och alla andra – vad säger ni, ska vi inte börja bryta lite ny mark snart?

Taggar

2 Kommentarer

 1. Kjell.Nilsson

  Igår såg jag en dam i sprinterpose reklam för Åhlens ”världsmästare” 100 m tid 15 sek ålder 72 år Coolt.

  Svara
  • Petra Månström

   Häftigt!!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen