M

Allt om att resa långt bort med liten bebis

av | apr 27, 2016 | Resor | 0 Kommentarer

mammaträning

Ni vet ju att jag nojade ihjäl mig inför resan till Seychellerna med Junior för några månader sedan. Nu har jag blivit intervjuad om äventyret och delar med mig av erfarenheter och tips. Det roligaste är nog insikten om att det var sambon och jag som blev magsjuka medan Adrian mådde prima hela tiden… Artikeln hittar du här.

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen