M

Vill INTE åka hem!!!

av | jul 24, 2016 | Livet, Resor | 2 Kommentarer

luxlemorne2 luxlemorne1 luxlemorne3 luxlemorne4 luxlemorne5 luxlemorne6

Alltså, jag vill INTE åka hem!

Man börjar ju vänja sig vid att vakna långsamt, köra ett litet morgonträningspass och sedan släntra iväg till den underbara frukostbuffén laddad med färsk frukt, grönsaker, nybakat bröd, honung från Madagaskar, hemkokad marmelad och andra läckerheter… Eller färskt kokosvatten direkt ur kokosnöten!

Är det en tid på året som är klockren för besök här på Mauritius med små barn så är det nu på deras vinter. För temperaturen stiger aldrig över 25, det är lägre luftfuktighet men vattnet är fortfarande helt okej i temperatur. Många, många bebisar här så man märker att fler föräldrar tänker som oss.

Nu strax utflykt till ett närbeläget vattenfall och sedan romdestilleri. Och ikväll tänkte jag äntligen ta tag i att skriva en race report om förra söndagens halvmara, då man knep ett brons! Ha en riktigt fin dag!

Taggar

2 Kommentarer

  1. Hanna

    Förstår att du inte vill åka hem. Det ser verkligen ut som ett paradis!

    Svara
  2. Petra Månström

    Tack 🙂 Bikinin är från Björn Borg 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen