VAR MED OCH SPRING FÖR VÄRLDENS BARN

petramanstromLöpning, Motion, Motionslopp2 Kommentarer

radio

I morse medverkade jag i en intervju om löpning i P4 Stockholm (lyssna gärna här – 1:16,24 in i programmet!) Detta med anledning av att P4 Stockholm anordnar tre motionslopp för att samla in pengar till Världens barn. Så dra på dig löparskorna och kom till Södertälje, Kista eller Gärdet i Stockholm i nästa vecka!

I år anordnas tre lopp i Stockholms län (lopp finns även i övriga landet, kolla på Facebook!) som avslutas med det årliga motionsloppet i närheten av Radiohuset fredagen den 7 oktober. Alla är välkomna att vara med och springa, jogga eller lunka banan runt. Deltagaravgiften på 100 kronor går oavkortat till insamlingen för Världens barn.

Först ut är loppet i Södertälje:

1. Södertälje – måndag den 3 oktober klockan 11.00–13.00: Loppet går vid Kusens backe. Motionsslingan är 1,2 kilometer och
starten är vid parkeringen på Falkvägen.

2. Kista – onsdag den 5 oktober klockan 11.00–13.00: Kom och spring lunchlopp i Kista i nordvästra Stockholm. Starten är vid Kistagången/Grönlandsgången i centrala Kista och sträckan är drygt en kilometer. Passa på att hälsa på P4 Stockholms sportreporter Lasse Persson.

3. Gärdet – fredag den 7 oktober klockan 06.00–10.00: Snöra på dig löparskorna och kom till den stora gräsmattan på Gärdet i Stockholm. Starten för loppet är vid Greve von Essens väg nedanför Borgen på Gärdet. Den snitslade banan är ungefär 2 kilometer lång. P4 Stockholms sportreporter Lasse Persson direktsänder från loppet.

Deltagaravgiften är 100 kronor eller mer och du betalar på plats. Antingen med kontanter, swish eller så ringer du in två samtal till vår telefon. Pengarna går oavkortat till insamlingen för Världens barn.

Vill du ge en gåva till Världens Barn? Ring 099-520 26 och bidra med 50 kronor du också (5 kronor för samtalet, 45 kronor går till Världens barn). Eller skriv P4 Stockholm i meddelanderaden och Swisha valfritt belopp till 9019506. Nytt för i år är att du kan betala med SMS eller kort via den digitala bössan.

0

2 Kommentarer är aktiverade “VAR MED OCH SPRING FÖR VÄRLDENS BARN”

  1. Skönt att göra något för barnen. Eller hur.

    På Lördag anordnar Friskis & Svettis i Lund samma sak. Först en 11 km runda och sen en 6 km runda efter det. Vill man kan man köra båda eftervarandra. Bara för att vi kan och för Världens Barn

    0
  2. Pingback: Löpning för världens barn - Springer mig glad

Kommentera

Din epostadress publiceras inte