M

TV-INSLAG OM MITT ENTREPRENÖRSKAP OCH TJEJMILEN

av | sep 3, 2018 | Karriär | 0 Kommentarer

Nästan 20 000 tjejer sprang Tjejmilen i lördags, en riktig folkfest. Igår sändes ett tv-sammandrag om loppet, där du i ett inslag får följa med mig till poddstudion – och självklart också till löparfesten ute på Gärdet!
Maratonpodden
Extra kul att vinkeln på inslaget är mitt arbete som entreprenör och enmansmediehus där passionen för löpning. Tittarna får följa med till poddstudion, intervjun ägde rum i torsdags då jag intervjuade vinexperten, musikproducenten och löparfantasten Alf Tumble. Du får också följa med ut till Gärdet och kolla in såväl eliten som alla hängivna motionärer.
Här kan du titta på programmet, inslaget med mig kommer efter cirka sju minuter 😉 Fler som sprang Tjejmilen i lördags? Hur kändes loppet?

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen