TV-INSLAG OM MITT ENTREPRENÖRSKAP OCH TJEJMILEN

Petra MånströmKarriär, Livsstil, Löpning, Motionslopp, TräningKommentera

Tjejmilen

Nästan 20 000 tjejer sprang Tjejmilen i lördags, en riktig folkfest. Igår sändes ett tv-sammandrag om loppet, där du i ett inslag får följa med mig till poddstudion – och självklart också till löparfesten ute på Gärdet!

Maratonpodden

Extra kul att vinkeln på inslaget är mitt arbete som entreprenör och enmansmediehus där passionen för löpning. Tittarna får följa med till poddstudion, intervjun ägde rum i torsdags då jag intervjuade vinexperten, musikproducenten och löparfantasten Alf Tumble. Du får också följa med ut till Gärdet och kolla in såväl eliten som alla hängivna motionärer.

Här kan du titta på programmet, inslaget med mig kommer efter cirka sju minuter 😉 Fler som sprang Tjejmilen i lördags? Hur kändes loppet?

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte