M

Trebarnsfarsan som springer som "hälsoåtgärd"

av | okt 15, 2015 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

lapidus770x400

Försvarsadvokaten och författaren Jens Lapidus, bokaktuell med Sthlm Delete, har sprungit i många år och hunnit avverka såväl Lidingöloppets tremil som Stockholm Marathon. Skärmdump från Jens Lapidus Instagram.

”Många löpartidningar har hört av sig och velat ha med mig i träningsreportage. Då har jag alltid sagt nej. Men med podd är det ju annorlunda, då behöver jag inte springa på bild. Jag har ju sprungit så länge jag kan minnas, men folk har ju så mycket prylar och springer så fort att jag känner mig lite töntig när jag bara springer Årstavarvet.”

Han ser ut som en Hollywoodstjärna, jobbar som försvarsadvokat – och skriver bestsellers på löpande band. Mindre känt är att Jens Lapidus är en passionerad löpare, med bland annat Lidingöloppets tremil och Stockholm Marathon på meritlistan.
Men hur snabb är han? Vilken del av Stockholm ger bäst inspiration till nya böcker? Och vad hände egentligen när han försökte ta en löparselfie i Moskva..? Dessutom får du veta vilket ord du absolut inte får använda om du vill lyckas som kriminalförfattare…
Lyssna direkt i spelaren nedan eller genom att följa någon av nedanstående länkar:

Avsnittet presenteras i samarbete med Björn Borg och spelas in och produceras av Beppo Ljudproduktion.

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen