M

Träningskläder för glammiga mammor

av | nov 20, 2015 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

amningsbh770x400

Sport-bh:n jag bär på bilden kommer från La Leche League och har amningsclips som är upphängda i en flexibel ögla. Foto: Petra Månström.


Träning kanske inte är det första man tänker på när man precis har fått barn. Men om man nu normalt är en aktiv person kan det vara kul att i alla fall ha på sig träningskläder, inte minst är de ju riktigt bra att ha på sig när man till exempel är ute och promenerar med vagnen.
För ett tag sedan blev jag kontaktad av webbutiken Glammom.se som undrade om jag ville testa en av deras sport-bh:ar med amningslösning. Varför inte, tänkte jag, jag trivs ju i sport-bh. Dessutom gillar jag företagets affärsidé, nämligen att erbjuda blivande och nyblivna mammor underkläder och andra plagg i lite roligare design (däribland leopardmönstrat, jag har kollat!). Vem vill hasa runt i hudfärgade mormorstrosor bara för att man har blivit morsa, liksom?
Sport-bh:n med amningslösning som jag bär på bilden ovan kommer från märket La Leche League. Nu har jag inte provtappat i den eftersom jag väntar med den typen av träning tills kroppen känns redo igen. Men däremot har jag kört mig toksvettig på spinningcykeln i den och där funkade fukttransporten klanderfritt. Passformen tyckte jag bra om – nu har jag ju en liten byst, typ storlek 75A, så kan inte uttala mig om hur den är för en större byst. Men däremot bör man välja en storlek större än man normalt brukar ha för den är ganska så liten i storleken.
kladplock

Förutom sport-bh:ar har jag ett par favoriter: coolt mönstrade träningstights för gravida, leopardmönstrade ballerinaskor samt en supersnygg skötväska i svart läder. Bilder från Glammom.se.


Sist men inte minst: om du vill passa på att köpa något fint till dig själv eller en tidig julklapp till någon annan så har jag nöjet att erbjuda 20 % rabatt på hela sortimentet fram till och med den 27/11 2015. Shoppar gör du på Glammom.se och du anger rabattkoden maratonpetra20.

Taggar

2 Kommentarer

 1. FIT by Emma Hå

  Min syrra har en tvåmånaders hemma och är sugen på att börja träna, så kanske ska slå till! 😉

  Svara
  • Petra Månström

   Varför inte 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen