M

Vinnare av ekologiska godsaker

av | nov 18, 2015 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

fitnessguru

Mina tre favoriter ur Fitnessgurus nya Organic Superfood-serie: mandelmjöl, hampaprotein med vanilj och sist men verkligen inte minst: chokladöverdragna gojibär! Totalt vinstvärde 477 kronor.


 
Ni var många som ville vara med och tävla om produkter ur Fitnessgurus nya Organic Superfood-serie. Rätt svar på tävlingsfrågan är att arten goji (bocktörne) hör till familjen potatisväxter. Här är de lyckliga vinnarna:
1:a pris (mina tre favoriter ur serien: mandelmjöl, hampaprotein med vanilj samt chokladöverdragna gojibär): Linn Norrbäck, Årsta
2:a pris (jordnötssmör, mandelsmör och kokosolja från Fitnessguru): Anders Kinn, Täby
Stort grattis till er – vinsterna kommer med posten. Till er som inte vann den här gången: snart kommer det en ny tävling, håll utkik!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen