M

Thule barnvagnsjogg – världspremiären!

av | maj 23, 2019 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Tänk så häftigt när en galen idé blir verklighet! I söndags kördes första upplagan av Thule Barnvagnsjogg – ett fun run speciellt för löparvagnar. 
Världspremiären av Thule Barnvagnsjogg gick i anslutning till MiniVarvet, som min samarbetspartner Thule är ny huvudpartner till. På söndagsmorgonen var vi ett 40-tal löparvagnar med tillhörande barn och förare som hade samlats i Slottsskogen för att springa den 2,4 km långa banan.
Det var en väldigt rolig och annorlunda upplevelse att få vara med om det här loppet. En ny dimension av ett lopp, helt enkelt. Och väldigt praktiskt att ha ”hejaklacken” på plats i vagnen, även om min mest pratade om att han ville ha en glass och leka i det uppblåsbara hopptornet 😉
Här nedan kommer lite bilder från i söndags. Stort tack till alla som var med och tack till Thule som nappade på min idé, hoppas verkligen att det här blir ett stående arrangemang!
Thule BarnvagnsjoggThule Barnvagnsjogg
Foto och copyright bilderna ovan: Jonas Hansen

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen