M

Tävla och vinn smart antisvettprodukt!

av | sep 4, 2015 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

smellwell
Löpardojor som stinker gammal fotsvett är ingen hit, det tycker nog de flesta. Så också Vincent Schaffler, som kom på den geniala lösningen: Smellwell, som är en slags kombination av gamla husmorsknep och ny teknologi.
Helt enkelt små påsar som man lägger in i sina skor och som får dem att dofta gott. Smart, eller hur? Har själv testat produkten och är helsåld på såväl design som funktion (ingen har väl missat leopardmönstret ovan?) Påsarna uppges hålla i tre-fyra månader men min erfarenhet är att de håller längre än så. Dessutom är material och innehåll miljövänligt.
Nu till det bästa av allt: du har nu chansen att vinna ett alldeles eget par Smellwell! Tre lyckliga vinnare får varsitt väldoftande Smellwellpar! Det enda du behöver göra är att besvara följande tävlingsfråga:
Vincent Schaffler, som uppfann Smellwellpåsarna, bor i Varberg. Men i vilket land är han född?
Ditt svar mejlar du tillsammans med ditt namn och din adress till info@petramanstrom.se. Ange ”Smellwell” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med torsdagen den 10 september kl 23.59. Lycka till!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen