M

Styrketräning med finsällskap!

av | jun 24, 2016 | Blogginlägg | 1 kommentar

gym

Mitt närmaste gym, Friskis & Svettis Lindhagen här i Stockholm, har en jättebra barnpassningsservice som jag har utnyttjat flitigt under våren. Det kostar 20 kronor och då får man lämna guldklimpen eller guldklimparna medan man går på pass eller tränar själv i gymmet.

Under sommaren har barnpassningen ledigt, vilket förstås är synd. Men så såg jag på hemsidan att man istället får ta med barnvagnen in på gymmet under vissa tider på vardagar under sommarmånaderna. Perfekt! Det måste testas!

Tog med Adrian tidigare i veckan och det gick ju rätt okej. Hade hoppats på att han kanske skulle sova sig igenom passet, men icke. Han kikade nyfiket på vikterna och människorna runtomkring – alldeles för mycket underhållning för att han skulle vilja sova.

Mutade honom med majskrokar och lyckades på så sätt ta mig igenom ett par olika övningar. Sedan tröttnade han och ville ut ur vagnen, helt förståeligt! Så då fick han hoppa ner i bärselen och så körde vi lite olika övningar tillsammans: knäböj med benen i olika vinklar samt tåhävningar och jägarvila. Adrian tyckte att det var superkul och garvade sig igenom övningarna.

Avslutning med mage och rygg medan Adrian käkade välling i vagnen och sedan hemrullning. Inte samma fokus som under bebisfria pass förstås, men absolut bättre än inget. Tack för grymt bra idé, Friskis & Svettis!!

Fler som brukar ta med barnen in på gymmet? Hur har det funkat? Berätta gärna! Och glad midsommar!

Taggar

1 kommentar

  1. Ida

    Ja, nu när bebis inte är så mycket bebis längre så har jag henne i vagnen, kör ganska effektiva pass på max en halvtimme för hon sover inte så länge. När hon var liten hade jag henne i sjal och körde de övningarna som passade för det. Görbra för sinnesron.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen