gym

Mitt närmaste gym, Friskis & Svettis Lindhagen här i Stockholm, har en jättebra barnpassningsservice som jag har utnyttjat flitigt under våren. Det kostar 20 kronor och då får man lämna guldklimpen eller guldklimparna medan man går på pass eller tränar själv i gymmet.

Under sommaren har barnpassningen ledigt, vilket förstås är synd. Men så såg jag på hemsidan att man istället får ta med barnvagnen in på gymmet under vissa tider på vardagar under sommarmånaderna. Perfekt! Det måste testas!

Tog med Adrian tidigare i veckan och det gick ju rätt okej. Hade hoppats på att han kanske skulle sova sig igenom passet, men icke. Han kikade nyfiket på vikterna och människorna runtomkring – alldeles för mycket underhållning för att han skulle vilja sova.

Mutade honom med majskrokar och lyckades på så sätt ta mig igenom ett par olika övningar. Sedan tröttnade han och ville ut ur vagnen, helt förståeligt! Så då fick han hoppa ner i bärselen och så körde vi lite olika övningar tillsammans: knäböj med benen i olika vinklar samt tåhävningar och jägarvila. Adrian tyckte att det var superkul och garvade sig igenom övningarna.

Avslutning med mage och rygg medan Adrian käkade välling i vagnen och sedan hemrullning. Inte samma fokus som under bebisfria pass förstås, men absolut bättre än inget. Tack för grymt bra idé, Friskis & Svettis!!

Fler som brukar ta med barnen in på gymmet? Hur har det funkat? Berätta gärna! Och glad midsommar!

Share: