STYRKA FÖR LÖPARE! HÄNG PÅ NÄR JAG TRÄNAR!

Petra MånströmAlternativ träning, Hälsa, Löpning, Petra mot NYC MarathonKommentera

styrka för löpare

Tror inte jag är ensam om att tycka att löpning är så roligt att jag helst vill springa varje dag. Men styrketräning…njaaa 😉

Styrketräning är en mycket viktig pusselbit om du vill utvecklas som löpare. MEN: det måste vara rätt typ av övningar. Häng med när jag kör ett pass skräddarsytt för löpare med min personliga tränare Stina Jönsson! Det blir jobbigt, roligt och utmanande med en hel del riktigt oväntade övningar! Ett stort plus med Stina är hennes särskilda fokus på kvinnor i olika faser i livet.

I klippet får du förutom träningspasset också veta mer om hur olika preventivmetoder fungerar ihop med löpning och styrketräning, varför många kvinnor fick oregelbunden mens i samband med Coronautbrottet och de stora riskerna med utebliven mens. Plus en massa annat. Märker redan vilken bra effekt dessa övningar har på min löpning, så testa gärna du också, oavsett om du är man eller kvinna! 🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♂️💨

Hur tänker du kring styrka för löpare? Berätta gärna!

+7

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *