M

Spring återuppstår!!!

av | aug 14, 2016 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

omslag
JAAA!!! Jag har världens bästa nyhet!! Magasin Spring har återuppstått, nu som medlemstidning!
Det betyder att du inte längre kommer att kunna köpa tidningen i butik, utan den skickas bara ut till medlemmarna i Springklubben. För 349 kr per år får du sex nummer av tidningen, plus en massa bra erbjudanden från klubbens partners (Gococo, Salming, FlipBelt med flera).
Och kolla vem som frontar det första numret av återuppståndna Spring 😉 Tänk att en helt vanlig småbarnsmorsa som springer för att det är så förb***at kul får vara på omslaget av denna tidning som jag tidigare har uppfattat som ganska elit- och tidsfixerad – nu känns det som att balansen mellan motionär och elit är mycket bättre! Kul!
Det nya numret är fullmatat med härlig inspiration till din löpning, bland annat mina två långa intervjuer med löparna Linus Holmsäter och Anna Rahm, reportage om Lovisa Lindh och traildrottningen Ida Nilsson – och mycket, mycket mer! Du har fram till och med måndagen den 15 augusti kl 23.59 på dig att signa upp dig på http://spring.pren.nu
Vi ses väl?
(Foto omslag: Emma Shevtzoff)

Taggar

2 Kommentarer

  1. Hanna

    Vad roligt! 🙂

    Svara
  2. Mari

    Jaaa! Lycka så här på en söndagskväll 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen