M

Soliga hälsningar från södra Sardinien

av | aug 4, 2018 | Blogginlägg, Resor | 7 Kommentarer

Är det äkta semester när man tar fel på datum och det visar sig att vi ska stanna kvar ännu en natt på hotellet vi nu bor på? 😉 Hur som helst, jag tror mig ha hittat en riktig löparpärla här!
Det kan knappast ha undgått någon att vi i vår familj gillar Sardinien. Vi har varit här varje år sedan pojkvännen och jag träffades och det finns en anledning till det. Sommaren 2014 var jag sjukt less på dejting. Hade hunnit bocka av en hel del katastrofdejter och bestämde mig för att lägga ner för gott. Men innan jag hann stänga ner medlemskapet på den där dejtingsajten så poppade det upp ett meddelande från en snubbe som visserligen skulle till Sardinien och vara där i tre veckor, men chattsugen verkade han vara ändå. Även när han var på stranden, på restaurangen, på hotellet…ja, överallt. Men man vet ju hur det brukar gå när man chattar för länge innan man ses…förväntningarna växer och risken är att irl-mötet blir ett platt fall. Men det här var kanske undantaget som bekräftar regeln..? Hur som: nu står vi här.
CagliariOch nu är vi på Sardinien igen, den här gången på södra Sardinien. Vi såg på hotellets sajt att det skulle finnas en nybyggd löparbana utanför hotellet, kant i kant med Medelhavet – det lät ju som julafton för en löpare. Det bästa är att Poetto, som platsen heter, verkligen infriade förväntningarna. Det är fullsmockat med löpare på den fina löparbanan både morgon och kväll och det gör det enklare att komma upp på morgnarna och ta en kort runda som jag annars aldrig orkar.
Skriver mer sen, nu blir det kaffe och sedan lite havsbad! Hur är din dag? Hur går löpningen? Kram!
Foto bilderna ovan: Jonas Hansen & Petra Månström

Taggar

7 Kommentarer

 1. Veronica

  Kanske du skulle ordna en löparresa till Sardinien? ???‍♀️

  Svara
 2. Annika

  Ser härligt ut!

  Svara
 3. Cherie

  Ser riktigt härligt ut 🙂 Får man fråga var klänningen du har på dig är ifrån? Den var verkligen snygg!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen