M

Sol, hav, mat och spring på Sardinien

av | aug 4, 2017 | Livet, Resor | 5 Kommentarer

Sedan en dryg vecka tillbaka är jag med familjen på Sardinien, närmare bestämt i den mysiga kuststaden Santa Teresa di Gallura på norra delen av ön. Över 30 grader i skuggan, massvis med god mat och dryck, underbara stränder och ett och annat löppass är det jag roar mig med.
Just den här delen av Sardinien har en speciell betydelse för både mig och pojkvännen eftersom han var här på en soloresa när vi började prata med varandra på dejtingsajten där vi träffades. Då hade han dessutom varit här flera gånger tidigare, så man kan gott säga att vi har lite koll på just den här delen av ön.
Sardinien
Sardinien
Tänkte bjuda på lite bilder från veckan som har gått, det har verkligen varit fantastiska dagar. Höjdpunkterna hittills är morgonjoggarna med snabbt dopp i det turkosblå vattnet på stranden Rena Bianca och middagarna på Agriturismo Saltara och restaurang S’Andira en bit utanför stan. Kommer du hit och gillar god, närproducerad mat och dryck måste du kolla in dessa ställen!
Sardinien
Sardinien
SardinienSardinien
Sardinien
Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Taggar

5 Kommentarer

 1. pilla

  Ser helt fantastiskt ut!

  Svara
 2. Hanna

  Det ser verkligen helt underbart ut!

  Svara
 3. Helena

  Ser ju helt magiskt ut 🙂

  Svara
 4. Jan

  Hoi Petra
  Was Nice tot meet you in hotel Funtana Santa Theresa die Gallura with Jonas and Adrian
  Does hè like Corn?
  The next marathon Enschede is april 2018
  Greetings

  Svara
  • Petra Månström

   Hello! Thanks for your comment and nice to meet you in Santa Teresa di Gallura! And you’re right – our son is a corn lover 🙂 Best wishes from us!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen