SNACKA OCH TESTA LÖPARVAGN MED MIG!

Petra MånströmLöparvagn, Löpning, Mammaliv, Motion, SamarbetenKommentera

löparvagn

Jag älskar min löparvagn – den har varit guld värd för mig! Är du också sugen på att införskaffa en vagn som du kan springa med? Då är du varmt välkommen till Thules och min frukost den 20/12!

I samarbete med Thule (som jag är ambassadör för) bjuder jag in till en frukost där du kan prata löpning med löparvagn tillsammans med mig. Det går också bra att testspringa med vagnarna Glide och Urban Glide om du vill. Eventet kommer att äga rum i Winter Runs Pop-Up butik på Djurgården i Stockholm. Vi bjuder på en lättare frukost i butiken. Varmt välkommen att anmäla dig här.

Hoppas vi ses!

(Foto bilden ovan: Jonas Hansen)

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *