M

Snacka och testa löparvagn med mig!

av | dec 13, 2016 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Jag älskar min löparvagn – den har varit guld värd för mig! Är du också sugen på att införskaffa en vagn som du kan springa med? Då är du varmt välkommen till Thules och min frukost den 20/12!
I samarbete med Thule (som jag är ambassadör för) bjuder jag in till en frukost där du kan prata löpning med löparvagn tillsammans med mig. Det går också bra att testspringa med vagnarna Glide och Urban Glide om du vill. Eventet kommer att äga rum i Winter Runs Pop-Up butik på Djurgården i Stockholm. Vi bjuder på en lättare frukost i butiken. Varmt välkommen att anmäla dig här.
Hoppas vi ses!
(Foto bilden ovan: Jonas Hansen)

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen