SILVA STRIVE LIGHT – BÄSTA LÖPARRYGGSÄCKEN JAG VET!

Silva Strive Light 10

Min löparryggsäck är en av mina trognaste löparkompisar. Den har räddat mig många gånger och gjort rundan mycket härligare på många sätt. Häng med så ska jag berätta varför! 🙂

För några år sedan var jag ute och sprang långpass en kall vinterdag. Plötsligt halkar jag och vrickar foten. Det var ingen allvarlig vrickning, men tillräckligt för att jag blev tvungen att avbryta turen. Som tur var befann jag mig i stan, så det var ju bara att halta bort till busshållsplatsen. Men eftersom det ju var vinter och flera minusgrader så blev jag snabbt kall nu när jag inte längre sprang. Då kom jag på att jag ju i sista stund hade packat ner min lätta dunjacka, tjocka vantar och en extra underställströja i min löparryggsäck. Sådan himla tur! Hemresan blev på en gång mycket skönare och jag kunde kliva över tröskeln hemma utan att vara sönderfrusen.

Mina helglångpass avslutas ofta med kaffe och bulle på något mysigt fik, då är löparryggsäcken också guld värd. Av hänsyn till fikets övriga besökare och för jag inte ska bli nerkyld av de svettiga kläderna tar jag med mig fullständigt ombyte på överkroppen: sport-bh, underställströja, lätt dunjacka, mössa och vantar. Jag går direkt in på toaletten och byter om, sedan blir det långfika!

Silva Strive Light 10

Jag får ofta frågor om vilken löparryggsäck jag gillar bäst och svaret blir helt klart Silva Strive Light 10! Det är verkligen en grymt bra löparkompis på många sätt. Den är lätt (288 g), har flera smart placerade fickor och dessutom finns det ett särskilt fack för vätskeblåsan. Passformen är superb och du kan vara säker på att ryggan kommer vara optimal för din löpning eftersom den är framtagen i samarbete med ultralöpare som har extremt höga krav på sin löparryggsäck. I filmklippet nedan kan du kolla in en kort genomgång av Strive Light 5 och 10!

ERBJUDANDE FRÅN SILVA!

Blev du sugen på att treata dig själv med en ny, härlig löparrygga – eller kanske ge bort en i julklapp? Då har jag den stora glädjen att kunna bjuda på en fin rabattkod! Ange maratonpetra i kassan så får du 25 % rabatt på hela Silvas sortiment till och med den 31/12 2019. Shoppar gör du här.

Och just nu får du dessutom en enliters vätskeblåsa på köpet när du beställer en Strive Light 5 eller 10! Missa inte den här chansen att klicka hem en helt fantastisk löparryggsäck till ett riktigt bra pris!

Foto: Malin Seijboldt

Silva Strive Light 10

Strive Light 10

Strive Light 10

Share: