Så kan löpning förbättra din privatekonomi

hemberg770x400

Claes Hemberg blev löpfrälst redan som 11-åring. Löpargrupper undviker han helst, får han välja springer han på egen hand och gärna på udda platser i världen. Foto: Dan Coleman.

Du har säkert sett eller hört honom kommentera räntor och aktiekurser i olika medier. Men visste du att Claes Hemberg, Avanza Banks populära sparekonom, är en passionerad löpare? Han fick upp ögonen för sporten redan som elvaåring och det har således hunnit bli åtskilliga mil i löparskorna.

Innan börsen öppnar drar han på sig löparskorna och springer genom ett yrvaket Stockholm. Möt mannen med de karakteristiska hängslena som på fritiden är en passionerad löpare med drivkraften att hitta det perfekta löpsteget. Helst ska rundan gå så fort att det visslar om asfalten och slitna löpardojor lagar han på ett kick med Liquisole. Och på grund av sin litenhet (storlek XS) handlar han sina löparkläder i löparbutikens damavdelning. Du kommer att få höra galna historier från löpturer på udda platser runt om i världen och så får du veta hur din privatekonomi kan gynnas av långdistanslöpning. Mycket nöje!

Lyssna direkt i spelaren nedan eller följ någon av dessa länkar:

Share: