Ewerlöf & Månström

Om du gillar mina poddar Maratonpodden och Ewerlöf & Månström så har jag mycket goda nyheter. För nu finns ett rykande färskt avsnitt av varje podd ute!

I senaste Maratonpodden träffar jag skådespelerskan Happy Jankell, som kanske lite otippat är riktigt frälst på löpning. Jag har länge velat ha med henne i podden och när jag fick syn på henne under milloppet STHLM10 tidigare i år tog jag chansen och gick fram och frågade – och fick ett självklart ”ja”. Kul! Dessutom visade hon sig vara en hängiven lyssnare av Maratonpodden och just nu laddar hon för Berlin Marathon om några veckor. Lyssna direkt i spelaren nedan, eller på Spotify i mobilen eller de vanliga poddapparna.

Dessutom släppte jag nyss ett nytt avsnitt av Ewerlöf & Månström, Malin Ewerlöfs och min podd om löpning där vi den här gången pratar om hur man kan göra för att få ut max av sig själv under ett pass eller ett lopp. Vi pratar också om pulsträning, om hur man vågar anmäla sig till och genomföra sitt första lopp och gå med i en löpargrupp. Och mycket mer förstås. Lyssna direkt i spelaren nedan eller i de vanliga poddapparna!

Share: