M

RYKANDE FÄRSKA AVSNITT AV MINA PODDAR!

av | sep 9, 2017 | Blogginlägg | 1 kommentar

Om du gillar mina poddar Maratonpodden och Ewerlöf & Månström så har jag mycket goda nyheter. För nu finns ett rykande färskt avsnitt av varje podd ute!
I senaste Maratonpodden träffar jag skådespelerskan Happy Jankell, som kanske lite otippat är riktigt frälst på löpning. Jag har länge velat ha med henne i podden och när jag fick syn på henne under milloppet STHLM10 tidigare i år tog jag chansen och gick fram och frågade – och fick ett självklart ”ja”. Kul! Dessutom visade hon sig vara en hängiven lyssnare av Maratonpodden och just nu laddar hon för Berlin Marathon om några veckor. Lyssna direkt i spelaren nedan, eller på Spotify i mobilen eller de vanliga poddapparna.

Dessutom släppte jag nyss ett nytt avsnitt av Ewerlöf & Månström, Malin Ewerlöfs och min podd om löpning där vi den här gången pratar om hur man kan göra för att få ut max av sig själv under ett pass eller ett lopp. Vi pratar också om pulsträning, om hur man vågar anmäla sig till och genomföra sitt första lopp och gå med i en löpargrupp. Och mycket mer förstås. Lyssna direkt i spelaren nedan eller i de vanliga poddapparna!

Taggar

1 kommentar

  1. Jessica Sundberg

    Har redan lyssnat på båda! Du är så bra i dina intervjupoddar! Mera såna! Malin och du är också bra. Ni väger upp varandra fint. Kanske även ni skulle kunna ta in någon gäst då och då när ni har olika teman?
    Hoppas vi ses snart igen. Gärna på ett event som du anordnar. Som vanligt hoppas jag på en morgon eller lunch 🙂
    Kram!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen