PERFEKTA HÅRFÖRLÄNGNINGEN FÖR OSS SOM TRÄNAR

Petra MånströmLivsstil, Samarbeten, Skönhet2 Kommentarer

Hairtalk Extensions

Extensions, eller hårförlängningar på svenska, är ju något som det finns mycket fördomar om. Men faktum är att det inte alls behöver se varken onaturligt eller ”fixat” ut, utan helt enkelt bara ge ditt eget hår en extra boost. Jag har testat en ny teknik från märket Hairtalk, som passar extra bra till oss som vill kunna sätta upp håret som vi vill när vi tränar.

Sponsorbalk

Efter att jag fött barn för snart tre år sedan hände något med mitt hår. Från att ha haft ett hyfsat tjockt och starkt hår tappade jag på kort tid en massa hår. Inte särskilt kul eftersom jag ju var van vid mitt fina hår. Men så fick jag av en vän tips om Hairtalk, som är kända för sina patenterade tejpfästen som inte sliter på ditt eget hår och är de skonsammaste på marknaden. Dessutom är håret som förlängningarna tillverkas av etiskt handlat, vilket jag tycker är mycket viktigt.

Minns känslan strax före jul i fjol när jag fick min första isättning av Hairtalk – den var helt magisk. Plötsligt hade jag fått både tjockt OCH långt hår, något som tidigare varit omöjligt eftersom mitt eget hår vägrar växa längre än strax ovanför axelhöjd. En helt ny värld av möjligheter med vad jag kunde göra med mitt hår öppnade sig och jag älskade det.

Men ett stort i-landsproblem med ett långt och väldigt tjockt hår är att det tar evigheter att föna det torrt. Inte särskilt kul när man tränar på gym och behöver en timme på sig med fönen efteråt, haha. Så jag har hållit ögon och öron öppna för om det skulle dyka upp någon ny lösning för oss som inte behöver ha ett superlångt hår utan mer bara vill ha ett tjockare hår och kunna sätta upp det i en tofs utan att fästena syns.

Och nu har den tekniken kommit! Den kallas för single stands – eller stoppejp. Med den här tekniken syns fästena knappt och de känns nästan inte alls. Och det största plusset är förstås att det nu går mycket bättre att sätta upp håret när man ska träna! Så för att inspirera dig som är nyfiken på extensions och vill testa, men kanske inte trott att det är något för oss snorsportare, så kommer här en massa frisyrtips. Bilderna togs i förra veckan då Hannah på Fåfäng Sthlm satte i förlängningar på mitt hår med nya stopptejpstekniken.

Jag är SÅ himla nöjd och det känns superkul att kunna ha ett långt, fint hår utan att det tar evigheter att föna torrt. Numera är jag klar på max 20 minuter, men det går förstås att ta ännu mer tid på sig när du vill göra dig extra fin. Och sov alltid med en lös fläta, då håller håret bättre!

Vill du ta reda på var din närmaste Hairtalkfrisör finns? Kolla då in Hairtalks hemsida! Och nej, detta är inte bara för tjejer. Jag vet till exempel minst en manlig f d gladiator som haft dessa hårförlängningar 😉 

Hairtalk Extensions

Hairtalk Extensions

Hairtalk Extensions

Hairtalk Extensions

Hairtalk Extensions

Hairtalk Extensions

Hairtalk Extensions

Foto bilderna ovan: Hairtalk Extensions

0

2 Kommentarer är aktiverade “PERFEKTA HÅRFÖRLÄNGNINGEN FÖR OSS SOM TRÄNAR”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte