M

Nya sajten Advized underlättar dina köpbeslut

av | feb 21, 2019 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Är du på jakt efter riktigt bra hörlurar till löppasset? Eller är du kanske sugen på att köpa ett löpband för hemmabruk?

Oavsett vad du vill köpa så kan det vara klurigt att veta exakt vilken produkt som lämpar sig bäst för just dina behov. En beslutsprocess inför ett köp kan ofta ta väldigt lång tid för mig: surfa omkring på olika jämförelsesajter, rådfråga vänner och bekanta och kanske även klämma på produkter i butik.
Advized är en startup som lanserat en ny tjänst som ska göra det enklare för vanliga konsumenter att fatta köpbeslut. De har samlat en rad oberoende experter inom flera olika områden, som får tipsa om produkter de själva tycker är bra. Några exempel är Conny Lundkvist, löpcoach och expert på träningsmaskiner och barnvagnsexperten Clara Ernberg.
Advized
På sajten kan du få hjälp med köpbeslut på för löpare relevanta saker som hörlurar (av olika slag), löpband för hemmabruk och smarta klockor – men också andra produkter som till exempel datorer, mobiltelefoner, kaffemaskiner, barnvagnar, hårfönar med mera.
Jag gillar att experterna på sajten är oberoende, så är det ju inte alltid när man söker köpråd på nätet. Layouten på Advized är snygg och sajten är lättnavigerad – extra plus för det. Så har du inte redan tittat in där, gör det gärna!
Brukar du göra research inför köp? Och hur går du i så fall tillväga?
Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen