M

Ny dejtingapp för sportiga

av | sep 6, 2015 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

sprinter

Nu lanseras dejtingappen Sprinter, som påminner om den välbekanta Tinder men med funktioner som vänder sig särskilt till träningsintresserade. Foto: Björn Borg.


Singel och träningsfrälst? Nu blir det kanske lite lättare att hitta rätt i dejtingdjungeln. Nu lanseras nämligen en dejtingapp som vänder sig till sportiga singlar. 
Sprinter är namnet på appen som tar fasta på den vetenskapligt bevisade ”Köhler-effekten”, alltså att träning tillsammans med andra ökar motivationen med över 100 procent. Med hjälp av appen har man alltså inte bara chansen att träffa sitt livs kärlek utan också förbättra sina träningsresultat på köpet. Inspirationen kommer från den säkert inte helt obekanta dejtingappen Tinder, men med andra funktioner så att den passar en aktiv livsstil.
LÄS OCKSÅ: ”Jag är tio år efter alla andra”
För att man ska kunna använda appen måste man själv vara aktiv. Och ju mer man tränar, desto längre kan appen användas. Några andra funktioner är att man kan inkludera Instagramklipp i sin träningsprofil samt att man också kan hitta en partner när man ska ut och resa. Sprinter är gratis och bakom appen står sportmodeföretaget Björn Borg. Ladda ner från App Store eller från www.sprinter.io.
LÄS OCKSÅ: Är löpningen verkligen viktigare än (kärleks)livet?
Jag tycker att det här låter som ett riktigt bra initiativ och hoppas att det faller väl ut. Har för mig att det tidigare fanns en dejtingsajt som vände sig till sportintresserade singlar, men har inte hört några rapporter om framgångsrik dejting därifrån. Min enda farhåga är det här med att kombinera träning med dejting. Har dessvärre inga egna bra erfarenheter av detta, utan upplever att det känns mer avslappnat att åtminstone de första dejterna sker på annat sätt än i samband med ett träningspass. Men jag hoppas att jag har fel och att Sprinter blir en succé.
Någon som förresten har erfarenhet från framgångsrik dejting i löparspåret? Det vore roligt att höra om!

Taggar

4 Kommentarer

 1. Clara Edvinsson

  Kul initiativ!

  Svara
 2. chrille

  ser att det var längesedan du skrev detta, försökte hitta appen men hittar den inte

  Svara
 3. Sara

  Äntligen!!!! 🙌🙌🙌

  Svara
 4. Sara

  Synd att appen inte finns att ladda ner… när kommer den?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen