pastaparty1

När jag skriver det här är det maratonmorgon här i Prag. Vi bor på ett hotell väldigt nära startområdet, så jag har hört hur de har hållit på att fixa och dona hela natten.

Igår kväll blev det ”pastaparty” på en italiensk restaurang i närheten, en lite annorlunda uppladdning eftersom det är första gången jag har en liten bebis med mig.

A hade varit igång hela dagen, så på kvällskvisten var han sjukt övertrött men VILLE BARA INTE SOVA. Vi försökte ”söva” honom med mat och vaggningar, satte hörselkåpor över hans öron så att han skulle skonas från det värsta sorlet inne på restaurangen och så vidare. Han brukar ju faktiskt kunna somna även om jag står och dammsuger precis intill, men igår gick det inte.

Först när vi hade kastat i oss maten, betalat notan och gått tillbaka till hotellet somnade han. Nåväl, bättre sent än aldrig! Nu ska det bli spännande att äntligen få springa den där maran som jag har laddat för ett tag nu. Hoppas kroppen håller, som läsaren Chatrine påpekade i en kommentar till förra inlägget så har jag ju faktiskt aldrig sprungit en mara med min ”nya mammakropp”. Känns både spännande och lite läskigt…

Tänk gärna på mig idag! Och till er andra som springer idag: stort lycka till! Glöm inte att ha kul 🙂

Share: