M

Nu kööööööör vi!!

av | maj 8, 2016 | Blogginlägg | 7 Kommentarer

pastaparty1

När jag skriver det här är det maratonmorgon här i Prag. Vi bor på ett hotell väldigt nära startområdet, så jag har hört hur de har hållit på att fixa och dona hela natten.

Igår kväll blev det ”pastaparty” på en italiensk restaurang i närheten, en lite annorlunda uppladdning eftersom det är första gången jag har en liten bebis med mig.

A hade varit igång hela dagen, så på kvällskvisten var han sjukt övertrött men VILLE BARA INTE SOVA. Vi försökte ”söva” honom med mat och vaggningar, satte hörselkåpor över hans öron så att han skulle skonas från det värsta sorlet inne på restaurangen och så vidare. Han brukar ju faktiskt kunna somna även om jag står och dammsuger precis intill, men igår gick det inte.

Först när vi hade kastat i oss maten, betalat notan och gått tillbaka till hotellet somnade han. Nåväl, bättre sent än aldrig! Nu ska det bli spännande att äntligen få springa den där maran som jag har laddat för ett tag nu. Hoppas kroppen håller, som läsaren Chatrine påpekade i en kommentar till förra inlägget så har jag ju faktiskt aldrig sprungit en mara med min ”nya mammakropp”. Känns både spännande och lite läskigt…

Tänk gärna på mig idag! Och till er andra som springer idag: stort lycka till! Glöm inte att ha kul 🙂

Taggar

7 Kommentarer

 1. Marina

  Lycka till! Du är stark!

  Svara
 2. Linda Assarsson

  Lycka till Petra!!
  Kommer gå kanon!!
  Ta en mil i taget och gå ut lugnt, underbart att vara piggare än konkurrenterna mot slutet istället för att rusa iväg i starten!
  Njuuuut!!

  Svara
 3. I

  Grymt jobbat! Grattis.

  Njut nu ordentligt och drick all öl.

  Svara
 4. Sigurd

  Avlöpte Prags maraton prima, kanonbra eller ausgezeichnet? 🙂

  Svara
 5. Petra Månström

  Tack fina! Hoppas Kungsholmen runt gick bra 🙂

  Svara
 6. Petra Månström

  Du kommer igen! Men vet precis hur jobbiga svackorna är. Hade en lååååång och jobbig svacka 2012 som jag kom ur när jag bytte löpargrupp och började springa i skogen med ett skönt gäng i Uppsala. Kram!

  Svara
 7. Petra Månström

  Pojkvännen tackar för komplimangen! Jo, jag tror att jag hade stor nytta av min rutin nu när träningsmängden var knapp 🙂

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen