M

Mitt före passet-uppskjutarbeteende! Blir tokig!!

av | aug 29, 2016 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

knyta_skor
Ibland blir jag helt tokig på mig själv. Varför? Jo, för att jag vet att jag har ont om tid, jag MÅSTE ge mig ut NU om jag ska hinna med ett pass.
Det är nu mitt löparfönster finns, inte senare… Ändå kommer jag på mig själv med att kolla Facebook, greja med hörlurarna, chatta med någon kompis och skriva ett ”viktigt” mejl som jag kom på att jag måste skriva…
Plötsligt känns det som att jag ”måste” göra en massa saker innan jag kan ge mig ut och jag ser framför mig hur tiden jag har till mitt pass blir kortare och kortare…
Puh! Känner någon möjligen igen sig? Jobbigt detta!

Taggar

4 Kommentarer

 1. gemma

  japp, jag med. ’jag ska bara…’ i hur länge som helst. Och jag älskar ju löpning

  Svara
 2. Mari

  Känner igen mig till 100 %. Det där händer ofta!! 🙂

  Svara
 3. Annika

  Nästan varje gång! Jag kan komma på massa andra saker att göra eller ursäkter för varför jag ska springa imorgon istället. Jag är en latmask i grund och botten och det är svårt att komma över det.

  Svara
 4. Nettan i Sumpan

  haha jag med, älskar löpning men ibland så måste jag typ tokdiska innan eller helt plötsligt riva ut hela garderoben och sortera kläder..

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen