M

Dagens löptur – ombord på lyxkryssare!

av | aug 30, 2016 | Blogginlägg | 2 KommentarerDet här är en seglivad myt som det italienska kryssningsrederiet MSC Cruises vill slå hål på och därför har de nu utsett den här glada motionären till ambassadör.
Min uppgift blir att ta med familjen på en kryssning (lämpligt nog senare i år när en annan fyller ”typ 27” 😉 och visa att man visst kan ha en aktiv och hälsosam semester ombord på ett kryssningsfartyg. Värmde upp idag genom att gå ombord på fartyget MSC Musica, som befinner sig i Frihamnen här i stan under dagen. cruise
Med mig hade jag sambo, Adrian och min fina vän Mia som slog följe med mig på en femkilometersrunda uppe på soldäck! Magisk utsikt och löpning, kan jag säga! Härligt udda och inspirerande att springa högt ovanför marken med vatten i blickfånget.
Efter det härlig spatimme med en helt fantastisk balinesisk massage (mina stackars vader är fortfarande helt stela efter söndagens mastodontpass med löpteknik under coachutbildningen!) och sedan lunch.
Någon här som har testat löpning ombord på fartyg? Eller som har åkt på en kryssning? Hur var det? Berätta gärna!
(Foto, bilderna ovan: Jonas Hansen)

Taggar

2 Kommentarer

  1. Petra Månström

    Vad häftigt! Låter bra att man kan få till träningen ombord på ett kryssningsfartyg! Gymmet verkade fint med flera löpband så det är ju också ett alternativ, absolut!

    Svara
  2. Hanna

    Vad kul det låter! Det måste jag testa. 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen