DAGENS LÖPTUR – OMBORD PÅ LYXKRYSSARE!

petramanstromLivsnjuteri, Livsstil, Löpning, Mat, Motion, Träning2 Kommentarer

Det här är en seglivad myt som det italienska kryssningsrederiet MSC Cruises vill slå hål på och därför har de nu utsett den här glada motionären till ambassadör.

Min uppgift blir att ta med familjen på en kryssning (lämpligt nog senare i år när en annan fyller ”typ 27” 😉 och visa att man visst kan ha en aktiv och hälsosam semester ombord på ett kryssningsfartyg. Värmde upp idag genom att gå ombord på fartyget MSC Musica, som befinner sig i Frihamnen här i stan under dagen. cruise

Med mig hade jag sambo, Adrian och min fina vän Mia som slog följe med mig på en femkilometersrunda uppe på soldäck! Magisk utsikt och löpning, kan jag säga! Härligt udda och inspirerande att springa högt ovanför marken med vatten i blickfånget.

Efter det härlig spatimme med en helt fantastisk balinesisk massage (mina stackars vader är fortfarande helt stela efter söndagens mastodontpass med löpteknik under coachutbildningen!) och sedan lunch.

Någon här som har testat löpning ombord på fartyg? Eller som har åkt på en kryssning? Hur var det? Berätta gärna!

(Foto, bilderna ovan: Jonas Hansen)

0

2 Kommentarer är aktiverade “DAGENS LÖPTUR – OMBORD PÅ LYXKRYSSARE!”

  1. Vad häftigt! Låter bra att man kan få till träningen ombord på ett kryssningsfartyg! Gymmet verkade fint med flera löpband så det är ju också ett alternativ, absolut!

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *