M

Min vecka i bilder – vecka 41!

av | okt 17, 2022 | Blogginlägg, Podd | 0 Kommentarer

Märker att jag är väldigt ringrostig som nygammal bloggare. Det här med att fotografera precis nästan allt jag gör sitter inte i ryggmärgen på samma sätt, utan måste öva upp det. Men några bilder lyckades jag ta i alla fall och här kommer några. Högst upp en helt magisk solnedgång som jag fångade på väg hem från matshoppingrundan på Ica Maxi.

Hann med att ”klippa” mig långhårig igen. Det vill säga sätta in lite extensions och mörka ner färgen en aning för att matcha hösten på bästa sätt.

Vaknade till en otroligt vacker utsikt från vår balkong. Älskar hösten innan löven har fallit av träden, så färgsprakande och så förgängligt.

Hade en intensiv och trevlig poddstund med Sveriges kanske konditionsstarkaste åsiktsmaskin, Jonas Colting.

Hade också äran att få podda med Sveriges mest folkkära längdskidcoach, Mattias Svahn – även kallad ”Vasasvahn”. Många känner säkert igen honom från SVT-programmet med Clara Henry.

Jobbade väldigt mycket med mina kommande träningsprogram som släpps 1/1-2023. Anmälan öppnar inom kort! Såååå taggad på detta projekt, bland det roligaste jag har gjort på länge. Mycket fröknäcke med smör på blir det när jag ska jobba fokuserat. Och kaffe, massa kaffe!

Morgonjogg med Mia förgyllde en av morgnarna!

Självklart långpass på lördagen! Den här gången med min fina vän Nina, blev vår favoritrunda ute på Djurgården. Alltså snälla vilka höstfärger vi fick uppleva! Så vackert.

Fika efter Ninas och mina pass är heligt! Supergod yoghurt med passionsfruktssylt och granola, till det kaffe och färskpressad juice med apelsin, äpple och ingefära. MUMS!

Hur har din vecka varit? Något du minns extra bra?

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen