M

Malin och jag snackar om halvmaran

av | apr 15, 2018 | Resor | 1 kommentar

Förra helgen var ju Malin Ewerlöf och jag i Prag tillsammans med ett härligt gäng löpare och sprang halvmaran där. Malin kom i mål som 17:e dam och jag…lite längre bak 😉 Nu har vi släppt ett nytt avsnitt av vår podd där loppet är huvudtemat!
Planerar du att springa en halvmara? Då får du inte missa det här avsnittet! Vi bjuder på en fullmatad halvmaraspecial där Malin och jag berättar om våra respektive upplevelser från förra helgens halvmara i Prag (där Malin blev 17:e dam!) Hur lägger du upp loppet, hur ska du tänka när benen blir tunga, hur ska du träna för att hålla benen pigga så länge som möjligt, bästa tekniken vid vätskekontrollerna, hur kan du dra nytta av andra löpare under loppet och mycket, mycket mer.
Vi besvarar också ett gäng lyssnarfrågor, bland annat om hur sent inpå man kan börja träna för en mara. Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen, i poddapparna med mera. Enjoy! <3

Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Taggar

1 kommentar

 1. Annika

  Måste säga, angående senaste avsnittet och frågan om maran och träningen inför den, att Malin verkar mer vilja avskräcka folk än peppa till att köra. Jag vet att långpass krävs osv, men det finns även många som klarar en mara galant även om de inte sprungit över 20 km några ggr, men har aktivt hållit i gång löpningen under längre tid.
  Nu blev jag själv bara mer peppad att springa skiten vare sig jag är tränad eller ej ( snart 3 v sjukdom, inte enligt planen kan man säga) bara för att säga Ha! Du har fel!
  Tänker på den tjejen som skrev att hon springer långpass i form av 20 km ofta och undrade om hon kunde satsa på maraton i juni eller om det är för sent.
  Jag tänkte bara, vad är det ens för en fråga, kör Kim kör!!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen