M

Malin Ewerlöf och jag startar podd!

av | aug 26, 2016 | Livet | 2 Kommentarer

ewerlofmanstrom2
Så där! Då var första inspelningen av Ewerlöf & Månström avklarad!
Det handlar om en sprillans ny podd om löpning och livet runtomkring, samt lite om andra sporter också förstås. Leder den här podden gör jag tillsammans med löparlegenden Malin Ewerlöf, som numera är en mycket populär och flitigt anlitad personlig tränare inom löpning. I första avsnittet, som har premiär i september, får du bland annat veta varför Malin inte trodde att det skulle bli någon löpare av mig när vi sågs för första gången.
Vi ringer upp en otroligt inspirerande löpare och snackar om hur man stressar ner, hittar balans i livet och hur man vet om man är tillräckligt återhämtad. Dessutom besvarar vi en hel hoper lyssnarfrågor och så kommer våra sponsorer och pratar om en ny, spännande hälsotrend och en revolutionerande (?) sportdryck. Och mycket, mycket mer!
Välkommen att lyssna, mer information om programmet och om premiären hittar du på vår Facebooksida och på vårt Instagramkonto. Vi ses där!

Taggar

2 Kommentarer

 1. Sofia

  Hej!
  Jag har en fråga angående återhämtning. Jag tränar en del löpning och styrka, men tycker att min kropp återhämtar sej otroligt långsamt. Det är i princip omöjligt för mej att tröna två dar i rad eftersom kroppen känns tung och osamarbetsvillig. Hur bör man lägga upp sin träning. Tycker själv att jag äter och sover tillräckligt.
  Tacksam för svar!

  Svara
  • Petra Månström

   Hej! Precis din frågeställning kommer vi att ta upp i första avsnittet av Ewerlöf & Månström, så håll ut!! Kram!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen