Malin Ewerlöf och jag startar podd!

petramanstromEwerlöf & Månström, Hälsa, Intervallträning, Kost, Livet, Livsstil, Löpning, maratonlöpning, Motion, Motionslopp, Träning, Träningsfilosofi, Träningsprogram2 Kommentarer

ewerlofmanstrom2

Så där! Då var första inspelningen av Ewerlöf & Månström avklarad!

Det handlar om en sprillans ny podd om löpning och livet runtomkring, samt lite om andra sporter också förstås. Leder den här podden gör jag tillsammans med löparlegenden Malin Ewerlöf, som numera är en mycket populär och flitigt anlitad personlig tränare inom löpning. I första avsnittet, som har premiär i september, får du bland annat veta varför Malin inte trodde att det skulle bli någon löpare av mig när vi sågs för första gången.

Vi ringer upp en otroligt inspirerande löpare och snackar om hur man stressar ner, hittar balans i livet och hur man vet om man är tillräckligt återhämtad. Dessutom besvarar vi en hel hoper lyssnarfrågor och så kommer våra sponsorer och pratar om en ny, spännande hälsotrend och en revolutionerande (?) sportdryck. Och mycket, mycket mer!

Välkommen att lyssna, mer information om programmet och om premiären hittar du på vår Facebooksida och på vårt Instagramkonto. Vi ses där!

0

2 Kommentarer är aktiverade “Malin Ewerlöf och jag startar podd!”

 1. Hej!
  Jag har en fråga angående återhämtning. Jag tränar en del löpning och styrka, men tycker att min kropp återhämtar sej otroligt långsamt. Det är i princip omöjligt för mej att tröna två dar i rad eftersom kroppen känns tung och osamarbetsvillig. Hur bör man lägga upp sin träning. Tycker själv att jag äter och sover tillräckligt.
  Tacksam för svar!

  0
  1. Hej! Precis din frågeställning kommer vi att ta upp i första avsnittet av Ewerlöf & Månström, så håll ut!! Kram!

   0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *