Ett nytt maraton i min födelsestad!!

petramanstromLöpning, maratonlöpning, Motion, Motionslopp2 Kommentarer

UppsalaKulturmaraton

Uppsala är ju min födelsestad och jag har ofta tänkt när jag har sprungit rundor där att här borde man ha ett längre lopp.

Nu har det blivit verklighet! Fredagen den 9 september kl 15.00 har Uppsala Kulturmaraton urpremiär! Det här är natten före Kulturnatten som är ett väldigt omtyckt event som hålls i Uppsala varje år. Loppet kommer att gå genom natursköna områden och historiska miljöer, utmed Fyrisåns stränder, genom centrala Uppsala och ut mot vikingarnas heliga plats, högarna i gamla Uppsala.

Här har jag sprungit många pass under mina år som löpare och det är verkligen vackert! Välj mellan att springa hela maratondistansen eller varför inte dra med ett gäng och köra stafetten? Stafettlaget kan bestå av två, tre eller fyra deltagare. Växlingarna kommer ligga vid ungefär en mil och andra växlingen efter 21 098 meter (för att möjliggöra halvmaraton).

Alla som deltar får en finishertröja och medalj!

Mer om hur du anmäler dig på www.uppsalakulturmaraton.se – funderar på att ställa upp i stafettklassen om jag får ihop det på hemmafronten, så kanske ses vi?

0

2 Kommentarer är aktiverade “Ett nytt maraton i min födelsestad!!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *