M

Ett nytt maraton i min födelsestad!!

av | aug 24, 2016 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

UppsalaKulturmaraton
Uppsala är ju min födelsestad och jag har ofta tänkt när jag har sprungit rundor där att här borde man ha ett längre lopp.
Nu har det blivit verklighet! Fredagen den 9 september kl 15.00 har Uppsala Kulturmaraton urpremiär! Det här är natten före Kulturnatten som är ett väldigt omtyckt event som hålls i Uppsala varje år. Loppet kommer att gå genom natursköna områden och historiska miljöer, utmed Fyrisåns stränder, genom centrala Uppsala och ut mot vikingarnas heliga plats, högarna i gamla Uppsala.
Här har jag sprungit många pass under mina år som löpare och det är verkligen vackert! Välj mellan att springa hela maratondistansen eller varför inte dra med ett gäng och köra stafetten? Stafettlaget kan bestå av två, tre eller fyra deltagare. Växlingarna kommer ligga vid ungefär en mil och andra växlingen efter 21 098 meter (för att möjliggöra halvmaraton).
Alla som deltar får en finishertröja och medalj!
Mer om hur du anmäler dig på www.uppsalakulturmaraton.se – funderar på att ställa upp i stafettklassen om jag får ihop det på hemmafronten, så kanske ses vi?

Taggar

2 Kommentarer

  1. Hanna

    Vad kul! Det låter som ett fint lopp.

    Svara
  2. Mari

    Åh vad kul! Alltid roligt med sådant 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen