M

Löptur under snötyngda granar

av | dec 30, 2015 | Blogginlägg | 1 kommentar

mia_petra

Vad skulle jag göra utan min kära partner in crime, Mia? Tack för att du finns! Foto: Petra Månström.


Är det en plats i Stockholmsområdet jag älskar att springa i vintertid så är det Ursvik. Det finns gott om spår att välja mellan och det är ofta några grader kallare och lite mer vinterkänsla därute.
Därför var jag väldigt glad igår när jag fick med mig min kära partner in crime, MarathonMia, på en runda på nämnda plats. Det blev en skön njutningsjogg längs milspåret, med gång i uppförsbackarna och prattempo så att vi hann sammanfatta allt viktigt som hänt sedan vi sågs senast. Jag passade på att inviga mina nya vinterlöparskor och kände stor tacksamhet över att kroppen gick med på att göra det här. Igår var känslan den raka motsatta mot löpturen på julafton.
 
 
skor

Passade på att inviga mina nya vinterlöparskor: DTS-2L BUGrip från Icebug. Är det en vinterlöparsko jag rekommenderar till långdistanslöpare så är det den här. Den är ombonad, skön från första löpsteget och har härlig dämpning. Och greppet på blankis är överlägset. Foto: Petra Månström.


Nu kändes det harmoniskt, glädjefyllt och förhållandevis lätt. Kilometrarna tickade på snabbt tack vare sällskapet och jag tankade massor med frisk luft och vinterkänsla. Och strålande sol också, ej att förglömma.
Att springa under snötyngda granar, med härlig knarr under skorna var helt fantastiskt. Rekommenderas!

Taggar

1 kommentar

  1. Hanna

    Vad härligt det låter!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen