M

Läskande smoothie med nypon, banan och apelsin

av | jul 23, 2017 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Sugen på något friskt, fruktigt och gott? Varför inte testa min härliga smoothie med nypon, banan och apelsin? Funkar toppen till både frukost, mellanmål och efter passet!

Det är något barndomsnostalgiskt över nyponsoppa, tycker jag. Därför känns det hedrande att ha fått uppgiften att komponera fyra härliga mellisar i samarbete med Sagolika fruktsoppor. Här kommer det tredje och näst sista receptet, en smoothie med nypon, banan och apelsin:

Två rejäla glas
3 dl Sagolika Nyponsoppa
1 medelstor apelsin (skalad och i klyftor)
1 banan
Mixa samman alla ingredienser i en mixer, häll upp på glas, dekorera gärna med myntablad och drick genast. En riktigt god smoothie som innehåller mycket mättande fibrer samt en del socker (bl a från nyponsoppan samt fruktsocker från frukten) som är perfekt för löpare att fylla på kolhydratdepåerna med! Enjoy!
Här hittar du tidigare recept i samarbetet med Sagolika:
Overnight oats med blåbär och banan
Nyponchia- och blåbärschiadryck
Foto bilderna ovan: Petra Månström

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen