M

Köra en bil med viljestyrka – går det?

av | nov 1, 2017 | Samarbeten | 0 Kommentarer

För att genomföra En Svensk Klassiker på ett bra sätt krävs inte bara fysisk styrka, utan också mental skärpa. Om jag säger att det går att köra en bil med enbart viljekraft, vad säger du då? Tror du att det är möjligt?

I förra veckan blev jag inbjuden av Renault, som är partner till En Svensk Klassiker, att tillsammans med två riktigt grymma och inspirerande idrottare, höjdhopparen Emma Green och äventyraren Aron Anderson, se om vi med vår samlade viljekraft skulle ro detta iland. Det var en otroligt häftig upplevelse och det kändes som om man var med i en science fiction-film! Team Willpower
Är du nyfiken på att se en liknande testkörning med tre kommande klassikerdeltagare, där de trimmade hjärnmusklerna i så pass god form att de tillsammans kan styra en Renault KADJAR, kolla då in klippet nedan!

Stort tack till Renault för en spännande dag med många nya intryck och lärdomar och tack till Emma Green och Aron Anderson för som alltid massvis med inspiration!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen