Frukostevent Thule

Att springa med sportbarnvagn är verkligen en ny, spännande dimension av löpningen. Är du nyfiken på att testa att springa med vagn? Vill du klämma och känna på olika vagnar och få praktiska råd och tips? Då är du varmt välkommen på Thules och min löparfrukost den 22 maj här i Stockholm!

Utan sportbarnvagnen hade det inte blivit många löprundor när jag var mammaledig med min son Adrian. Och det bästa av allt är att löpning med honom i vagnen bara blir roligare och roligare ju större han blir (och jobbigare för den som kör såklart, hehe!) Förutom grymt bra träning för hela kroppen möjliggör sportbarnvagnen en massa fantastisk kvalitetstid med barnet eller barnen, något jag varmt kan rekommendera.

För dig som är nyfiken på det här med att springa med vagn arrangerar jag i samarbete med Thule (som ju är en världskänd tillverkare av just bland annat sportbarnvagnar) en frukost här i Stockholm nästa vecka. Du kommer att få möjlighet att klämma och känna på olika vagnar och dessutom drar vi ut till Humlegården i närheten för att bjuda på praktiska tips på hur effektiv vagnlöpning går till – och du får förstås testa själv om du vill!

När: tisdagen den 22 maj 2018 kl 7.30-9.00
Var: Thule Concept Store, Kungsgatan 12, Stockholm
Fin goodiebag: Japp!
Anmälan: via mejl till thulestore.stockholm@thule.com, skriv ”Löparfrukost” i mejlets ämnesrad
Det kostar inget att delta men antalet platser är begränsat, så först till kvarn…

Hoppas vi ses!

Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Share: