M

Jo, du kan visst träna bakfull…

av | jan 18, 2016 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

alkohol_traning
Foto: Pexels.com.
…men inte vilken sorts träning som helst. Och nej, du måste inte ställa in ditt planerade pass om du har tagit ett glas vin innan. Men det finns saker att tänka på. Jag kan varmt rekommendera Systembolagets artiklar och webb-tv där experter uttalar sig om alkohol och träning. Jag höjde på ögonbrynen flera gånger när jag läste och lyssnade. Och glädjande nog var innehållet inte fullt av pekpinnar och förbud, utan snarare informativt och lättsamt. Bra jobbat, Systembolaget!
Kolla in du också!

Taggar

4 Kommentarer

 1. Annika

  Mycket förtröstansfullt för mig som även gillar galej! Inga ursäkter alls med andra ord, haha..

  Svara
 2. Kjell.Nilsson

  Enklast är att dricka när man tränar.SOSTA Sveavägen Stockholm öppnar deli mars
  med 20 cl öl.Förra året joggade jag i Frankrike o avslutade med 20 cl öl o kanske två
  när familjen var på stranden.
  Blaskig stor stark ej så bra sprang Marathon Paris tyvärr tog vinet slut !
  (någon vingård hade ställt upp bord med ost o vin nära mål).
  En bekant langar miniflaska sprit (6 cl) vid 40 km Odengatan andra varvet
  sthlm Marathon värmer gott när det varit svinkallt de senaste åren.
  Men som förälder sedan 1995 dricker jag mig ej berusad inte min grej,
  Skål !

  Svara
 3. Anna

  Hej Petra!
  Tack för en inspirerande och bra blogg!
  Har följt din blogg en tid men extra roligt är det nu eftersom vi fick våran lilla Tilde ungefär en vecka efter att ni fött Adrian.
  Hoppas snart komma i gång med löpningen igen. Mu blir det mest spinning och styrketräning. Precis som fu har jag haft hälsporre innan graviditeten men hoppas nu det är ett minne blått!
  Jag läste att du skrev att du längtade till Adrisn är 6 månader då du kan börja springa med honom. Jag har själv sökt svar när man kan börja springa med barn i vagn. Baseras det på att de då kan sitta? Jag har nämligen ej funnit svar i den frågan!
  Vore kul att dra ihop ett gäng med barn i vagnar och springa eller köra intervaller på ”krillan” då man även kan dela upp dig och några springer och några kollar till guldklimparna och sedan byta!
  Ha det gott!

  Svara
 4. Annika

  Hahaha, ska komma ihåg det till i sommar! Jag fick skumpa först vid målgång och sen hem till en hejdundrande ”jag-klarade-det-fest”.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen