petra månström

Det absolut bästa med att hålla på med sociala medier är kontakten med er som läser. Jag lär mig så otroligt mycket av er varje dag och är så otroligt nyfiken på vilka ni är som går in här på bloggen.

Min första blogg startade jag omkring 2006 och den handlade om allt möjligt mellan himmel och jord. 2007 började det tisslas och tasslas om Facebook och jag hade en tegelsten till mobiltelefon. Inte särskilt surfvänlig och dyrt var det att surfa!

Idag, tio år senare, ser vi ju alla hur utvecklingen har gått. Det hade jag aldrig kunnat gissa 2007, men det har varit en spännande resa. Älskar sociala medier därför att det är ett sätt att hålla mig pigg, alert och i takt med utvecklingen. Men nog om mig! Nu vill jag vet mer om DIG som läser det här.

Till exempel: var bor du? Hur är det där du bor? Vad gillar du? Din syn på träning? Vad tränar du helst? Hur ser du på kost? Och varför tränar du det du eventuellt tränar? Berätta gärna i kommentarsfältet! Stor kram!

Foto bilden ovan: Emma Shevtzoff

Share: