M

JAG OCH SMARTARE LÖPNING GÄSTAR MALMÖ!

av | sep 24, 2018 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

Vad gör du den 3 oktober? Har du vägarna förbi Malmö hoppas jag att du vill komma till MJ’s Hotell, springa in hösten med mig och fira mitt boksläpp! Du får förfriskningar efter passet och min nya bok med dig hem. Vi ses väl?
Var: MJ’s Hotell, Mäster Johansgatan 13, Malmö
När: Onsdagen den 3 oktober kl 17.30

Vi möts klockan 17.30 utanför MJ’s Hotell, kom ombytt för löpning. När vi kommer tillbaka går vi in i värmen på MJ’s Flower Garden där det kommer serveras dryck, förfriskningar och finnas tid för mingel och frågor. Jag berättar om min nya bok samt delar med mig av löpartips. Alla deltagare får med sig min splitter nya bok Smartare löpning med sig hem!
Mer information och anmälan här.
Vi ses väl..?
Smartare löpning Sthlm
Smartare löpning Sthlm
Smartare löpning Sthlm
Foto bilderna ovan: Gustav Hallén, från förra veckans Smartare löpning-event i Stockholm

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen