JAG OCH SMARTARE LÖPNING GÄSTAR MALMÖ!

Petra MånströmBok, Event, LöpningKommentera

Smartare löpning

Vad gör du den 3 oktober? Har du vägarna förbi Malmö hoppas jag att du vill komma till MJ’s Hotell, springa in hösten med mig och fira mitt boksläpp! Du får förfriskningar efter passet och min nya bok med dig hem. Vi ses väl?

Var: MJ’s Hotell, Mäster Johansgatan 13, Malmö
När: Onsdagen den 3 oktober kl 17.30

Vi möts klockan 17.30 utanför MJ’s Hotell, kom ombytt för löpning. När vi kommer tillbaka går vi in i värmen på MJ’s Flower Garden där det kommer serveras dryck, förfriskningar och finnas tid för mingel och frågor. Jag berättar om min nya bok samt delar med mig av löpartips. Alla deltagare får med sig min splitter nya bok Smartare löpning med sig hem!
Mer information och anmälan här.
Vi ses väl..?
Smartare löpning Sthlm
Smartare löpning Sthlm
Smartare löpning Sthlm
Foto bilderna ovan: Gustav Hallén, från förra veckans Smartare löpning-event i Stockholm
0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *