“IBLAND OOOH:AR JAG OCH IBLAND AAAAH:AR JAG”

Vad händer i dig när du scrollar förbi bilderna i ditt Instagramflöde? Den frågan ställde jag på mitt Instagram i morse och fick många intressanta svar.

Eftersom jag vet att många av er som läser den här bloggen inte följer mitt Insta och vice versa så tänkte jag ställa frågan även här. Alltså, så här:

Vad tänker du när du scrollar igenom ditt Instaflöde..? Vad händer i dig när du ser bilderna som flimrar förbi? Kanske på glada människor på paradisstränder, açai bowls med perfekt skurna fruktdekorationer, bebisar och så vidare? (OBS: inget hat från min sida, bara observation) Eller kanske bilder på folk som inte tycks göra annat än springa (typ som jag t ex)? 😅 Blir du peppad, får du ångest eller något helt annat? Är supernyfiken, så du får jättegärna kommentera och berätta!

Här är några av svaren:

”God morgon! Det beror helt på vilket humör jag själv är på. Är jag frisk och pigg och tränar själv så blir jag glad och peppad av allt. Men nu när jag har varit förkyld med hosta och halsont en längre tid så händer det lätt att jag blir stressad och lite sur men det är något jag jobbar på 😉 semesterbilder och sånt blir jag nästan alltid glad av (och bara liiite avis 😂)”
– fru_ahman

Jag blir peppad av att se folk som tränar! Man blir inspirerad att testa något nytt man kanske inte provat innan. 👌👌
– annabackman

Om det är en bra dag kan det ge inspiration eller t o m igenkänning om man själv sprungit t ex. Allra bäst är dock såna konton som ditt som både visar det vardagliga och det ”glammiga” ❤️
– annamh71

Jag blir inspirerad när jag ser bilderna, dock när jag var skadad kunde jag tycka löparbilder, på fina platser var riktigt jobbiga, för man ville så gärna springa själv🙏🏼💕⭐
– josie.runner

Jag kan tänka på vilken fasad personer lägger upp inför andra och hur det känns för dem att försöka leva upp till det perfekta! Allt kan ju inte vara en dans på taggfria rosor jämt för så många människor! Samtidigt är det kul och inspirerande att se allt trevligt flöde….
– reine.andersson

Jag har noga utvalda konton i mitt flöde. De som inspirerar på olika sätt. Människor jag jobbat ihop med i flera år och nu finns vi på olika ställen, så man följer varandra och byter några ord med varandra då och då. Mode, på ett mänskligt sätt. 😁 Livsstil på olika nivåer. Sport och träning. En del mat. Jag läste att man ska följa konton man kan relatera till, och ändå inspireras av. Det här med perfektektionen till absurdum, det är icke inspirerande. Det blir snarare tråkigt i längden. Jag gillar ditt konto, där finns allt! 👍
– maja_min_maja

Älskar att öppna Insta under frukosten och mötas av smarta tänkbara frågor som denna, ibland träningsrelaterade och ibland större än så. Ett SÅ bra insta-konto har du! 🙌🏽👣🏃🏽‍♀️🥰
– svenssonskan

Mår man dåligt eller blir arg så följer man väl fel folk? Kan inte förstå näthatare. Jag blir glad o motiverad men inte av allt som passerar mitt flöde. Men vissa bilder får en att stanna upp, le, o glädjas MED någon. Ibland får jag otrolig motivation av t. Ex en vacker miljö där jag vill springa eller om nån ger en racerapport från nåt race.
– cyclepro3

Ovanstående är alltså ett urval, går du in på inlägget så ser du fler kloka svar! Men det vore kul att föra en diskussion även här. Så – dela gärna dina tankar här 🙂

Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Share: