FÖRSTA LÖPTUREN PÅ EVIGHETER! ÄLSKAR DET!!!

Petra MånströmAdrian, Livsnjuteri, Livsstil, Löpning2 Kommentarer

vinterlöpning

ÄNTLIGEN!!! Äntligen en helg fylld av rolig träning, soft familjehäng, en massa god mat och NOLL annat elände. Är så tacksam!

Det blir ju lätt så när man har många tuffa dagar, att man liksom har svårt att lyfta blicken och fånga de bra dagarna. Jobbar hela tiden på att bli bättre på det och har lovat mig själv att skriva om det oftare.

Är en person som tycker att det är ursvårt att skriva blogginlägg som inte direkt tar upp ett tydligt ämne, det är helt klart en arbetsskada sedan journalisttiden på tidning. Men det här är ju en blogg som jag själv bestämmer över – så nu kör vi!

 

vinterlöpning

vinterlöpning

Kickade igång helgen med ett riktigt roligt och svettigt långspinningpass på SATS Odenplan, där Rebecca Hammel (en grym triatlet som jag följer på Insta) hade dragit ihop ett gäng sköna lirare. Superkul och inspirerande, som sagt – man tar ju alltid i lite mer när man är fler 😉 Två timmar höll vi på, sedan hem och duscha och ta det lugnt.

Söndagen här i Stockholm var helt magisk! Vaknade till sol och blå himmel, vilket man ju inte har varit direkt bortskämd med hittills i vinter. Fick feeling och bestämde mig för att joina alla flanörer och skridskoåkare på sjöisen här utanför. Det blev ett kort men helt underbart löppass, jag känner verkligen i hela kroppen hur mycket jag har saknat löpningen. Så skönt att i alla fall ha klarat av en liten löptur.

semla

Hoppas nu att kroppen samarbetar så att jag snart kan göra fler och längre löpturer. Efter löpningen blev det fika på favvofiket Bullar & Bröd nära där vi bor. Passade faktiskt på att äta säsongens första semla! Adrian fick en minisemla han också. Fler här som tjuvstartat med semlor, eller håller du dig till fettisdagen?

Ha en skön start på veckan, det tänker jag ha! Lever på lyckoångorna från helgen, hehe 🙂

0

2 Kommentarer är aktiverade “FÖRSTA LÖPTUREN PÅ EVIGHETER! ÄLSKAR DET!!!”

  1. Härligt att komma ut på löpning igen, speciellt i solen igår! Jag tillbringade hela dagen i en innebandyhall och fick vänta med min runda tills det var mörkt. Känner igen det där med att blogga utan tydligt ämne, de inläggen hos mig där jag t ex ”bara” rapporterar träningsstatus just nu utan någon riktig inriktning på inlägget blir aldrig så vällästa, ändå är jag på gång med ett sånt inlägg ikväll 🙂

    Det är ju inte speciellt lätt att spotta ur sig välskrivna inlägg av krönikekaraktär med hög frekvens, därav blir det ibland ganska långt mellan inläggen numera.

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte