M

Två härliga nyheter jag vill dela med er!

av | jan 30, 2019 | Livet, Podd | 4 Kommentarer

Gillar du liksom jag att lyssna på poddar? Då har jag två härliga nyheter att dela med mig av!
Dels så är jag veckans gäst i podden Mentala mästare, som leds av Eva-Marie Wergård, för många känd under aliaset ”Propiraya” i sociala medier. Hon är inte bara idrottspsykolog utan också en grymt duktig atlet, bland annat har hon genomfört Ötillö. Gillade verkligen att vara med i den här podden då jag fick frågor om saker som jag sällan eller aldrig pratar om. Så missa inte det! Du kan lyssna i spelaren nedan eller i poddapparna.

Och sedan en annan härlig poddnyhet: idén som tog sin form i avsnitt 129 av Maratonpodden har nu blivit verklighet! På fredag kickar rock’n’roll-professorn Micael Dahlen och jag igång Fy fan för februari! Det är en daglig podd där vi vältrar oss i årets värsta månad för att få alla andra att må lika dåligt som vi 😉 Tillsammans med gäster försöker vi förstå vad februari egentligen gör med alltifrån hälsan till löpningen, kärleken, Instakontot, arbetsmoralen, kriminaliteten och ekonomin – och letar tröst bland mat, kultur, droger, filosofi och mycket mer.

Det här får du bara inte missa. Jag älskar när halvgalna idéer blir verklighet! Vi hörs på fredag, hoppas jag 😉

Taggar

4 Kommentarer

  1. Rebecka

    Haha men gud vad kul att ni gjorde verklighet av februari-podden! Lyssnade på avsnittet på löpbandet när det kom ut och minns att jag smålog åt idén. Ska SÅKLART lyssna!

    Svara
  2. Linda

    Åh spännande! Det är klart man måste lyssna! Kram <3

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen