I MORSE GÄSTADE JAG MORGONSTUDION PÅ SVT!

Petra MånströmBok, Livsstil, Löpning4 Kommentarer

Morgonstudion

Idag är det en stor dag för mig, för nu släpps nämligen min andra bok! ”Smartare löpning – 100 hacks för roligare rundor och bättre träning” är namnet och i morse gästade jag Morgonstudion på SVT1 och pratade bland annat om den.

Det är alltid lite pirrigt att vara med i direktsänd tv, men jag gillar verkligen morgon-tv och extra kul att få medverka i ett program som jag ofta kollar på själv. Jag blev intervjuad av proffsiga Carolina Neurath, som också är en passionerad löpare och som jag intervjuade i Maratonpodden i fjol.

I intervjun i Morgonstudion tipsar jag om ett par av alla de 100 hacks som jag delar med mig av i boken. Intervjun börjar när det är ca 1:58 kvar av sändningen. Vill du klicka hem boken kan du göra det här.

0

4 Kommentarer är aktiverade “I MORSE GÄSTADE JAG MORGONSTUDION PÅ SVT!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *