M

I morse gästade jag Morgonstudion på SVT

av | aug 17, 2018 | Blogginlägg, Event & Media | 4 Kommentarer

Idag är det en stor dag för mig, för nu släpps nämligen min andra bok! ”Smartare löpning – 100 hacks för roligare rundor och bättre träning” är namnet och i morse gästade jag Morgonstudion på SVT1 och pratade bland annat om den.
Det är alltid lite pirrigt att vara med i direktsänd tv, men jag gillar verkligen morgon-tv och extra kul att få medverka i ett program som jag ofta kollar på själv. Jag blev intervjuad av proffsiga Carolina Neurath, som också är en passionerad löpare och som jag intervjuade i Maratonpodden i fjol.
I intervjun i Morgonstudion tipsar jag om ett par av alla de 100 hacks som jag delar med mig av i boken. Intervjun börjar när det är ca 1:58 kvar av sändningen. Vill du klicka hem boken kan du göra det här.

Taggar

4 Kommentarer

  1. Raz

    Bravo! 🙂

    Svara
  2. pilla

    Ska kolla när jag kommer hem!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen