M

Högtryck i gymmet!

av | feb 11, 2016 | Blogginlägg | 5 Kommentarer

babygym1
Mina två favoritkillar i babygymmet. Foto: Petra Månström.
Alltså babygymmet, vad skulle man göra utan det? Är så glad att jag hittade det här till ett superbra reapris, för det är min räddningsplanka när jag ska göra frukost och fixa i badrummet på morgnarna.
Jag hinner precis göra det jag ska tills Adrian har ledsnat på gymmet och börjar tjuta. Så då byter vi till babysittern… Den är jag också MYCKET tacksam för!
Vilka bebisprylar kan du inte vara utan? Och brukar era bebisar gilla babygymmet?

Taggar

5 Kommentarer

 1. Anna

  Fisher price rainforest jumperoo, outstanding! Kan än idag, sex år senare tycka att det var den bästa sak min sexåring haft. Han älskade den.

  Svara
 2. Annika

  Näe, dottern var inte mycket för att roa sig själv i den tidiga åldern. Babygymmet samlade mest damm.
  Hon ville ofta vara nära så babybjörn var min räddning i vardagen.
  Dock minns jag inte att hade svårt att göra mig i ordning ändå så korta stunder måste jag ha kunnat dona med mig själv. Jag gick då inte utanför dörren utan smink och fixat hår 🙂 .

  Svara
  • Petra Månström

   🙂

   Svara
 3. Malin

  Bärsjal! (Eller sele om man föredrar det) Min bebis ville vara NÄRA och med honom i sjalen kunde jag göra det mesta, förutom plocka saker från golvet.

  Svara
 4. Emma

  Min dotter älskar sin gåstol! Hon är nu sju månader och har kört runt med den några månader. Men babygymmet var också bra och selen är räddaren i nöden

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen