malinpetra

Säg hej till min fantastiska programledarkollega i den sprillans nya podden “Ewerlöf & Månström”!!! 🙂

Malin är en av Sveriges främsta löpare genom tiderna, som bland annat kan stoltsera med ett EM-silver på 800 meter, mängder av SM-guld och flera vinster i Lidingöloppet. Dessutom är hon mamma till tre fantastiska döttrar.

Idag är hon en flitigt anlitad föreläsare och personlig löptränare – och ni vet väl att hon slog alla med häpnad och vann kändis-Gladiatorerna 2014?Vet ni, när jag träffade Malin för första gången var jag så starstruck att jag knappt fick fram ett ord. Men genom åren har våra vägar korsats flera gånger och vi upptäckte att vi har mer gemensamt än vi trodde…

Och nu ska vi alltså bli poddkollegor och det känns så himla coolt! Nästa vecka kickar inspelningen igång och du kan se fram emot en fullmatad podd om träning i allmänhet – och löpning i synnerhet. Högt och lågt, om allt från träning för totala nybörjare till supernördigt för de redan frälsta. Kryddad med vår unika humor förstås! 😉 Har du önskemål om ämnen som du vill att vi ska ta upp, tveka inte att mejla mig eller skriv i kommentarsfältet!

Hoppas du vill lyssna!! Nu kööööör vi! Premiär i början av september! (Och ja, Maratonpodden fortsätter såklart!)

(Foto bilden ovan: Emma Shevtzoff)

Share: