M

Häng på och spring #mörkertimmen

av | okt 24, 2017 | Samarbeten | 1 kommentar

Vad gör du natten mellan den 28 och 29 oktober? Varför inte ta på dig reflexkläder och pannlampa och hänga på kampanjen #mörkertimmen?


Det kan väl knappast ha undgått någon att dagarna har blivit kortare och kortare, vilket ju också innebär att många av oss måste förlägga våra löppass när det är mörkt. Personligen är jag inget jättestort fan av mörkerlöpning, men tycker i och för sig att det kan vara magiskt att springa i skogen med pannlampan på.
Men nu har det dykt upp en riktigt kul grej som gör att jag nästan längtar tills att det blir mörkt: Löplabbet vill driva engagemang och nyfikenhet till mörkerlöpning och för att få upp intresset lanserar man en kampanj som man kallar #mörkertimmen. När vi ställer om klockan till vintertid, natten mellan den 28 och 29 oktober, blir dygnet en timme längre. Det tar vi vara på och ger oss ut och springer mellan klockan 02 och 02. Och målet är att så många som möjligt ska haka på.
Så, nu i helgen är du varmt välkommen att haka på detta! Glöm inte att lägga ut dina mörkerlöpningsbilder i sociala medier med hashtaggen #mörkertimmen. Vi ses väl..?
(Foto bilden ovan: Jonas Hansen)

Taggar

1 kommentar

  1. Anna Nystedt

    Så galet rolig idé. Bloggade själv om den för någon vecka sen och hade lätt gett mig ut om det inte vore för mitt trasiga högerben. Promenera mitt i natten känns inte alls lika värt att gå upp för. Men vi får se, jag kanske hinner bli hel 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen