M

Erbjudande på Gococo x Petra Månström!

av | feb 1, 2019 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Gococo är mest kända för sina fantastiska strumpor, men märket har mer än så att erbjuda. Nu har vårt första designsamarbete lanserats och nu bjuder jag dig som läser på exklusiv rabatt!

I kollektionen som jag har tagit fram tillsammans med Gococo får du det bästa av två världar: absolut bästa funktion i en klösig design! Min favoritfärg turkos i härlig kombo med glitter och klös. Det kan helt enkelt inte bli bättre!
Nu har jag det stora nöjet att kunna ge dig ett fint erbjudande! Med koden PetraM får du 20 % rabatt på alla plagg ur kollektionen. Koden gäller bara t o m måndagen den 4/2 2019, så passa på! Shoppar gör du här.
Happy shopping!
Gococo X Petra Månström

Gococo X Petra Månström

Info om plaggen i kollektionen:

Light Sport Limited Edition by Petra Månström: Det är den ultimata löparstrumpan för dig som ställer höga krav på funktion men som samtidigt vill känna dig extra fin i löparspåret! Strumpan är tunn och luftig samtidigt som den är förstärkt i häl och fotdyna. 37.5 Technology® materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår och blåsor när du är aktiv.
Compression Superior Limited Edition by Petra MånströmGococos Compression Superior är strumpan för dig som vill ha kraftigt stöd över vaden när du skall prestera på topp. Det är en graderad kompressionstrumpa som stabiliserar vadmuskeln och ökar cirkulationen i vaden när du är aktiv. Gococos kompressionstrumpor är förstärkta för att skydda extra vid aktivitet så som löpning. 37.5 Technology® materialet i sulan är extremt snabbtorkande vilket minskar risken för skavsår och blåsor.
Gococo X Petra Månström
Compression Calf Sleeves Superior Limited Edition by Petra Månström: Gococos mest tekniska kompressionssleeve, stickad utan sömmar och reflexer som ökar din synlighet i mörker. Den kraftiga kompressionen hjälper effektivt till att stabilisera din vadmuskel, öka blodcirkulationen och därigenom ge dig möjlighet att pusha din uthållighetsgräns lite extra. Kompressionen påskyndar även återhämtningen mellan dina tränings- och tävlingstillfällen.
Stickad ullmössa Limited Edition by Petra Månström: en stickad ullmössa för ett aktivt liv utomhus. Mössan passar perfekt för vintriga promenader och vardagsaktiviteter. Den är också en given följeslagare på löppass i kall väderlek.
Stickade handledsvärmare Limited Edition by Petra Månströmstickade handledsvärmare för ett aktivt liv utomhus. De passar perfekt för vintriga promenader och vardagsaktiviteter, samt löppass i kyligare väderlek. Jag bär dem gärna över ett par tunna löparhandskar i ull eller fleece.

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen