M

En lördagsmorgon fylld av energi!

av | sep 20, 2016 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

img_0552
För ett tag sedan hörde Röhnisch av sig och frågade om Malin Ewerlöf och jag hade lust att köra en brunchlöpning tillsammans med dem. Och det var ju klart att vi ville det!
I lördags mötte vi upp ett gäng glada och taggade tjejer på Röhnisch Concept Store i centrala Stockholm. Efter en presentation av Malin och mig berättade vi om passet (Moneghettiintervaller 3 x (90+60+30+15 sek, lika lång vila som intervallen före), superkul pass!) Sedan joggade vi iväg mot Humlegården, där Malin körde ett riktigt bra löpteknikpass. Är det någon som har stenkoll på löpteknik så är det hon, med sin långa bakgrund som friidrottare med medeldistans som specialitet.
Efter löptekniken var det dags att gå på intervallerna och det visade sig att flera som var där körde sitt första intervallpass någonsin, så häftigt! Vilken energi som spred sig genom Humlegården där vi drog fram – helt underbart och häftigt! Otroligt bra insatser av samtliga tjejer (och den kille!) som var med!
När vi var klara joggade vi tillbaka till butiken där det hade dukats fram en härlig brunch och så fick de som ville mingla och shoppa loss. Blev en hel del selfies och inspirerande snack. Det här gör vi gärna om fler gånger! Tack till alla som kom och gjorde den här lördagsmorgonen till något vi sent ska glömma!
Du vet väl att Malin och jag har en ny podd på gång? Dessutom kommer vi erbjuda fler träningsevent under hösten, håll utkik på vår Facebooksida om du vill hålla dig uppdaterad!

Taggar

4 Kommentarer

 1. Annika

  Jättekul event och gärna fler gånger! (Jag var dessvärre bortrest och kunde inte vara med.)

  Svara
 2. Karoline

  Hej
  Låter som ett helt fantastiskt event! Och jag önskar så att ni kunde komma ner till Helsingborg och köra något liknande, vore hur kul som helst!!! Följer din blogg och älskar den!

  Svara
 3. Jossan

  Jag måste komma ner på nått av era träningsevent i framtiden. Får väl ta mig en hotellnatt! Tack för att du inspirerar och jag ser verkligen fram emot din och Malins podd! Sköt om dig!
  Kram Jossan

  Svara
 4. Emilia

  Tack för en superkul förmiddag!
  Inspirerande och lärorikt. Kommer hålla ögonen öppna så jag inte missar nästa tillfälle. Åter, stort tack!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen