img_0552

För ett tag sedan hörde Röhnisch av sig och frågade om Malin Ewerlöf och jag hade lust att köra en brunchlöpning tillsammans med dem. Och det var ju klart att vi ville det!

I lördags mötte vi upp ett gäng glada och taggade tjejer på Röhnisch Concept Store i centrala Stockholm. Efter en presentation av Malin och mig berättade vi om passet (Moneghettiintervaller 3 x (90+60+30+15 sek, lika lång vila som intervallen före), superkul pass!) Sedan joggade vi iväg mot Humlegården, där Malin körde ett riktigt bra löpteknikpass. Är det någon som har stenkoll på löpteknik så är det hon, med sin långa bakgrund som friidrottare med medeldistans som specialitet.

Efter löptekniken var det dags att gå på intervallerna och det visade sig att flera som var där körde sitt första intervallpass någonsin, så häftigt! Vilken energi som spred sig genom Humlegården där vi drog fram – helt underbart och häftigt! Otroligt bra insatser av samtliga tjejer (och den kille!) som var med!

När vi var klara joggade vi tillbaka till butiken där det hade dukats fram en härlig brunch och så fick de som ville mingla och shoppa loss. Blev en hel del selfies och inspirerande snack. Det här gör vi gärna om fler gånger! Tack till alla som kom och gjorde den här lördagsmorgonen till något vi sent ska glömma!

Du vet väl att Malin och jag har en ny podd på gång? Dessutom kommer vi erbjuda fler träningsevent under hösten, håll utkik på vår Facebooksida om du vill hålla dig uppdaterad!

Share: