M

6 mysbrallor med liggagaranti

av | feb 1, 2016 | Blogginlägg | 1 kommentar

Mysbrallorna förstör vårt sexliv, läser jag på Ann Söderlunds blogg. I senaste numret av Bon menar journalisten Kajsa Ekis Ekman att om man har mysbrallor hemma så går allt utför.
Tidigare har jag inte alls varit en mysbralletjej, men efter Adrians ankomst har jag liksom halkat ner i mysträsket och verkligen längtar tills jag får komma hem och byta ut de hårda, osköna jeansen mot mina älskade, leopardmönstrade mysbyxor. Pojkvännen har vid något tillfälle hintat om att de kanske inte är lika snygga som jag tror, men det har jag förträngt. Själv går han förresten också runt i mysbyxor, så han ska minsann inte kasta sten i glashus.
Men för att ni, alla kära småbarnsmammor, inte ska få ert sexliv spolierat på grund av osexiga mysbyxor så kommer här tio heta köptips. Helt enkelt sex mysbrallor med liggagaranti (som Paolo Roberto skulle ha sagt). Håll tillgodo! Och håll i er, för snart kommer sex heta köptips för alla pappor! Ha det så skönt i sänghalmen 😉
mysbralla1
Sköna brallor i leopardmönster med dragsko och resår i midja. Svea, 499 kr.
mysbralla2
Byxor med lös passform, bred mudd och snörning i midja. Två fickor fram och avsmalnande benslut. Minimum Tami Pants, 499 kr.
mysbralla3
Träningsbrallor i fransk frotté med 3-stripes längs sidorna. Adidas Floral Training Track Pants, 600 kr.
mysbralla4
Kurvsmickrande yogabyxor med skönt bred midja. Knockout by Victoria’s Secret Yoga Pant, ca 580 kr.
mysbralla5
Skön byxa med lös passform och bekväm midja. French Connection Crepe Jogger, 1 013,50 kr.
mysbralla6
Sköna byxor i capristil, funkar även utanför hemmet – liksom många andra av brallorna ovan. New Look, 249 kr.
 

Taggar

1 kommentar

  1. Annika

    Jag kör låt liknande ovanstående joggers, men jag har så breda höfter att jag fasen ser ut som en tjockis i dem. Garanterat ingen ligga-garanti på mig när jag kasar runt hemma.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen