M

Trodde inte det var sant!!!

av | jun 9, 2016 | Blogginlägg | 7 Kommentarer

lakritsyoghurt
KOLLA KOLLA KOLLA!!!
Detta hittade jag på Daglivs här i Stockholm tidigare idag. Lakritsyoghurt!!! Blev så överväldigad att jag ville köpa upp hela lagret först, men sansade mig och slog till på ett paket. För ett lakritsfreak som mig är detta som att komma till himlen. Frågan är om den lirar bra ihop med en zinfandel? Eller om man bör köra müsli till? Kanske hallonsylt snarare? Återkommer med recension..! Någon som har hunnit smaka?

Taggar

7 Kommentarer

 1. Linda Persson

  Vad avis jag blir. Bor i Malmö och den lär ju inte komma hit 🙁

  Svara
 2. Bellsan

  Alltså? Va? Det här preggot tar inte många steg utan ett rör lakrisal i fickan. Förstå hur denna nyhet kommer att förändra resten av min graviditet. Det är ju så att man kan gråta en skvätt!

  Svara
  • Petra Månström

   😉

   Svara
 3. Petra Månström

  De har koll! Yoghurten var f ö grymt god!

  Svara
 4. Anette

  Det där lät ju supergott!!! Om de exporterar till Tyskland…? ;o) Älskar lakrits och är så glad över att IKEA har SIA’s HallonSaltlakrits-glass här, den är bäst!
  Enjoy! ;o)

  Svara
 5. Anna

  Måste testa!
  En annan grej: ett tips från ett lakritsfreak till ett annat – den årliga Lakritsfestivalen i Annexet vid Globen. Brukar vara en helg i mars eller april. Jösses vad mycket gott jag provsmakat där. Har du varit där?

  Svara
  • Petra Månström

   Ja! Måste testas, har aldrig varit där men hört talas om!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen